El dissabte Pego s’omplirà de música.

Pego acull enguany la Trobada de Bandes de la Marina, 18 agrupacions que ompliran, a partir de les 7 de la vesprada del dissabte 22 el poble de música. L’acte culminarà al Pla de la Font, on, els al voltant de 800 músics, es reuniran per a interpretar el pasdoble “Vila de Pego” sota la batuta de Miguel Àngel Garcia, director de l’Agrupació Musical de Pego. Un fet excepcional tindrà lloc el dissabte, 22 de setembre, a Pego. El poble serà invadit per centenars de músics, tots ells i totes elles originaris de la Marina Alta. Eixe dia, fins a 18 pobles, estaran representats per les seues Agrupacions Musicals en la Trobada de Bandes de la Marina. Està confirmada l’assistència de l’Agrupació Musical de Pego, de la Rectoria, Orba, Castell de Castells, Xaló, Benissa, Calp, Teulada, La Vall d’Ebo, Beniarbeig, Benidoleig, Benitatxell, Gata, Dénia, Els Poblets, Ondara, El Verger i Pedreguer.

La iniciativa s’emmarca dins les activitats que demana la Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana. L’any passat la comissió comarcal va decidir realitzar una Trobada de Bandes Juvenils a Benissa. Enguany s’ha ampliat la ràtio d’edat i en la Trobada Comarcal participaran les bandes més veteranes.

L’objectiu és mantenir el contacte entre els músics. Així aquesta trobada està pensada per a actuar més enllà de la música, donant importància a l’intercanvi entre les persones que composen les bandes. Per a Pego, a més, és doblement positiu perquè és un gran honor haver estat elegits enguany per a albergar aquesta experiència, com bé assenyala Llorenç Seguí, president de l’Agrupació Musical de Pego.

Els dissabte, a partir de les 7 de la vesprada Pego s’omplirà, literalment, de música. Des de diferents punts de la localitat eixiran en cercavila cadascuna de les bandes, recordem, fins a 18, per a confluir totes al Pla de la Font. Allí interpretaran totes juntes, és a dir, al voltant d’uns 800 músics, el pasdoble “Vila de Pego” sota la batuta de Miguel Àngel Garcia, director de l’Agrupació Musical de Pego. Tot un espectacle que, de segur, esborronarà a més d’un espectador.

467 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!