El director de la Banda Jove de Pego, Carlos Pellicer, estrena dos de les seues últimes obres en el Palau de la Música de València i Palau de la Música i Congressos de Castelló

Dis-TENSIONS-diS i Jad-a-daj són les obres que es podran escoltar, els propers diumenges, 18 i 25 de gener al Palau de la Música de València i al Palau de la Música i Congressos de Castelló, respectivament, de Carlos Pellicer, un professional molt actiu dins el món de la composició per a bandes. També ha composat, darrerament la Banda Sonora del Curtmetratge ‘Dimensión’ del director Sergio Yunta. Parlem de música perquè la Banda Municipal de València serà l’encarregada d’estrenar Dis-TENSIONS-diS, una de les últimes obres del compositor Carlos Pellicer, natural de Benigànim i actual director de la Banda Jove de l’Agrupació Musical de Pego, en el concert que la Banda Municipal oferirà diumenge que ve dia 18 de gener en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València a les 11:30 h. Però això no és tot, ja que paral•lelament, la Banda Municipal de Castelló oferirà també un concert diumenge que ve 25 de gener a les 12:00 h. en el Palau de la Música i Congressos de Castelló seleccionant entre el seu repertori una altra de les últimes obres del compositor valencià, en aquest cas, l’obra Jad-a-daj.

Pellicer es mostrava feliç “perquè són de les grans bandes de la Comunitat i perquè sempre costa un poc que eixe tipus de bandes programen obres de compositors que no es coneixen massa”. Explicava el compositor que són les mateixes bandes les que elegeixen entre les distintes obres que els presenta l’Associació de Compositors de València, fet que fa encara més meritòria l’elecció.

Preguntàvem a Pellicer si és complicat composar i coherentment el compositor responia que “complicat és com tot perquè jo no sóc dels compositors que esperen que la inspiració divina baixe del cel”. Ell es pren el temps necessari, assegut davant un piano i una partitura en blanc per tal que vaja naixent la composició i és que assegura Carlos Pellicer que “és com totes les coses, un treball de constància i investigar un poc noves tendències”. I aquesta afirmació ens porta a com són les obres de Pellicer, que ell mateix defineix com a “un poc modernes o eclèctiques […] i això no és fruit de cap inspiració divina”, assevera.

D’altra banda, Pellicer no para de treballar i composar i en el món de composició cinematogràfica trobem “Dimensión”, el seu l’últim treball per al cine.

Però hem de dir que Carlos Pellicer fa relativament poc que es dedica a composar per al cinema, només des de fa tres anys. Tot i això darrerament ha tingut bastant feina, entre el curt ‘Dimensión’ del director madrileny Sergio Yunta i un documental de la valenciana productora Malvarrosa Media que serà emès, en breu per la Televisió Pública Valenciana.450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!