El conseller de Sanitat desestima la creació de la Unitat de Salut Mental Infantil a la Marina Alta

Una informació que fa pública la Junta de Personal del Departament de Salut de Dénia, que recorda que en 2005 la mateixa Conselleria va anunciar la creació d’eixa Unitat i per això la Junta de Personal exigix la creació immediata de la mateixa.
La Marina Alta s’enfronta a un nou greuge comparatiu en l’àmbit sanitari. Si ha estat la primera en saborejar el tancament de les urgències nocturnes de quatre centres de salut, hui mateix la Junta de Personal del Departament de Salut de Dénia, informa en una nota de premsa, que el Conseller de Sanitat, Manuel Llombart, ha desestimat la creació de la Unitat de Salut Mental Infantil al departament de salut de la Marina Alta. Esta decisió significa que els i les infants que necessiten atenció de psiquiatria infantil “quedaran sense atendre amb la mateixa qualitat que en la resta de Departaments de Salut, on ja existix esta Unitat”, recorda i denuncia la Junta de Personal.

L’any 2005, la Conselleria de Sanitat va comunicar a la Junta de Personal del Departament de Dénia, la nova creació de la Unitat de Salut Mental Infantil, passats 8 anys, arriba el canvi d’opinió. És per això que la Junta de Personal “exigix la creació immediata de la Unitat de Salut Infantil al Departament de Dénia”.

516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!