El Club i l’Escola de Tennis Pego signen un conveni amb la Fundació Espurna

Es tracta d’entrenar a 4 atletes que participaran en un Torneig Internacional de Tennis al Brasil. La Fundació Espurna ajuda a la inserció sociolaboral de persones amb disminució psíquica i física. En ‘Esports a Ràdio Pego’ el bàsquet serà el protagonista aquesta nit. El Club de Tennis i la seua escola han signat un conveni amb la Fundació Espurna que es dedica a ajudar “a la inserció sociolaboral de persones amb disminució psíquica i física”, donava a conèixer Kiko Miralles, professor de l’Escola de Tennis de Pego. El conveni consisteix en la cessió de les instal•lacions del Club de Tennis perquè puguen entrenar 4 atletes que participen en un Torneig Internacional de Tennis al Brasil. Per la seua banda, el conveni també inclou l’entrenament, que correrà a càrrec de l’escola del tennis del Club.

D’altra banda, canviant totalment de temàtica, els esports han arribat a la seua fi o estan a punt de fer-ho, és per això que el programa d’aquesta casa ‘Esports a Ràdio Pego’ dedica el seu espai aquesta nit de 22’00 a 23’00 hores al bàsquet. Un programa ben complet per la presència a l’estudi de 4 persones totalment vinculades a aquest esport a Pego, Cristina Pujol (Secretaria del Club i Coordinadora de la base), Pasqual Miralles (entrenador del junior masculí), Rosa Bolta (jugadora del sènior femení i entrenador de la base) i Hèctor Femenia (jugador del sènior masculí).

Al programa també es tractarà com van les negociacions entre el Pego CF i la Regidoria d’Esports pel que fa al futur del Club i del futbol a Pego.
479 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!