El Bloc de la Marina agraeix la massiva participació en la manifestació a favor del tren

Alhora critica, en un comunicat de premsa, la instrumentalització política d’Ana Kringe i el PSOE. Alhora també demana lamenta l’actuació dels cossos i forces de seguretat que impediren la lliure expressió i manifestació de ciutadans i ciutadanes.
I encara ens arriben ecos de la manifestació del passat dissabte a favor del tren Gandia-Oliva-Dénia. En aquest cas des del Bloc de la Marina Alta que enviava un comunicat de premsa per tal de fer públic el seu agraïment a les més de 10.000 persones “que amb la seua presència en la manifestació de dissabte passat, van constituir un autèntic i estimulant exemple de ciutadania. Va simbolitzar sense dubte, el compromís que té la gent de la Marina Alta amb el seu futur, i la dignitat per no renunciar a la llarga i justa reivindicació pel tren Gandia-Dénia”, expressa el Bloc.

No obstant, la resta d’aspectes destacats al comunicat del Bloc comarcal són tocs d’atenció. En primer lloc posen de manifest que s’haja volgut instrumentalitzar políticament “una manifestació on els/les protagonistes devien ser únicament les persones que en ella van participar.” La formació nacionalista lamentava “el repartiment de pamflets des de l’ajuntament de Dénia, que demanaven al Govern l’arribada del tren, i que anaven signats per Ana Kringe. I més penós encara, va ser l’exhibició de pancartes amb lemes ofensius a la intel•ligència i a la memòria de totes les persones que durant anys, venim reivindicant amb honestedat l’arribada del tren a la nostra comarca.”

Critica el Bloc “als portadors de la pancarta amb el lema “Fomento ha dicho sí”” perquè recorden a la ciutadania “que per a enguany, el govern espanyol tampoc ha destinat cap partida pressupostària per al tren Gandia-Dénia. Tal i com ve sent costum des de fa més de vint anys. Mane qui mane”.

Per últim, el Bloc de la Marina Alta “lamenta profundament l’actuació dels Cossos de seguretat de l’Estat, impedint la lliure expressió i manifestació de ciutadanes i ciutadans”. Els nacionalistes asseguren que “seria democràticament saludable que algun responsable de la Delegació del Govern o del Partit Socialista, explicara si els agents de la policia nacional, tenien o no, instruccions d’intervindre contra les persones que mostraren pancartes crítiques al partit del Govern espanyol o al de la Generalitat”.

286 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!