Diumenge el Centre Excursionista realitza la ruta circular del Carrascal de Parcent

Eixiran a les 8 del matí des del Pla de la Font i tenen previst estar a l’hora de dinar a casa. Recorden que s’ha de portar esmorzar i aigua.
Si este diumenge no tens res a fer i t’abelleix matinar i caminar, pots unir-te a la proposta del Centre Excursionista de Pego que diumenge, 22 d’abril, durà a terme la ruta circular del Carrascal de Parcent. Eixiran a les 8 del matí des del Pla de la Font i tenen previst tornar a dinar a casa. És per això que recorden que cal portar esmorzar i aigua per a la ruta.

Esta ruta partix des de Parcent per a pujar el Carrascal pel camí del Barranquet, passant pel Barranc de les Cabres fins arribar a la Font de la Foia. Des d’allí es continua ascendint cap a la cova dels Coloms, el Pouet de la Mina de Ferro i la malla plana que duu fins a la caseta forestal situada al costat de les antenes de retransmissió que alberga el cim d’esta muntanya.

La ruta baixa pel Tossal d’Inés cap al Coll de Rates, el camí de les Voltes i el camí dels Pous, que durà de nou als excursionistes fins a Parcent.
455 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!