Dimecres, 16 de setembre, últim dia per inscriure’s a l’autobús de diumenge Pego-València

L’Ajuntament de Pego està fent de mediador entre l’empresa i l’alumnat interessat a viatjar a València els diumenge de vesprada. Este servei farà diverses parades pels barris de València que siguen indicats per les persones inscrites. Les inscripcions es poden fer a l’oficina de Turisme de Pego i les Valls.
Dijous passat es va decidir en la reunió entre representants de l’Ajuntament de Pego, de l’empresa que cobrirà el trajecte Pego – València i les persones interessades en usar el servei, que el primer viatge per a facilitar l’arribada a València dels estudiants universitaris seria diumenge, 20 de setembre, a les19 hores des del passeig Michel, al Clot.

La regidora de Turisme, Rosa Maria Ferrer explicava que este servei el dóna és «la comoditat que ix de Pego i el porta a una zona de València molt propera on viuen» les persones que s’inscriguen. I és que la idea és que l’autobús, una vegada arribe al cap-i-casal, faça diverses parades per diferents barris, segons les indicacions dels viatgers.

L’autobús està obert no només a l’estudiantat de Pego sinó també al d’altres localitats veïnes que també puguen estar interessats. Siguen d’on siguen, però les persones interessades, el cert és que per a totes la data màxima per a inscriure’s, és a dir, per a reservar plaça, és demà dimecres, 16 de setembre.

La reserva de plaça s’ha de fer a la Tourist Info, situada al carrer Sant Rafael nº78. També es pot telefonar al 96 640 08 43 o escriure un correu electrònic a touristinfo_pegoilesvalls@gva.es. L’horari de l’oficina de Turisme és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores i dissabte de 9 a 14h.
Si s’ocupen les 55 places amb què compta l’autobús el preu per persona seria de 5.80€. En cas de no omplir-se, informen des de l’Ajuntament, el preu variarà. Si així fora, l’oficina de turisme avisaria personalment a la gent inscrita.

Alguna gent ha preguntat a les xarxes socials perquè no s’organitza un autobús cap a Alacant. La resposta és que quan es va fer el sondeig per saber si el projecte plantejat anava a ser viable o no, el número de persones interessades en viatjar diumenge a Alacant va ser molt baix.

487 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!