Dilluns s’inicia el període d’inscripció per a l’Escola de Futbol Base

Enguany aquest període és molt concret degut a que la Federació Espanyola de Futbol exigeix que els jugadors estiguen afiliats en federació i la tramitació de les fitxes ha d’estar feta abans de finalitzar el mes.
Els anys amb comicis municipals comporten, en alguns departaments parades en sec i arrancades ràpides. Ha passat en festes i ha passat en la inscripció a l’escola de futbol base que estava a l’espera de conèixer el nou regidor o regidora de d’Esports per a deixar clares les bases d’inscripció que enguany venen amb novetats com són que aquesta temporada la Federació Espanyola de Futbol exigeix que els jugadors estiguen afiliats a la Federació i els que són menors d’edat han de comptar amb una autorització del pare, la mare o el tutor o tutora per tal de poder començar amb la tramitació d’eixes fitxes federatives que s’hauran de presentar abans que acabe el mes de juliol.

Així les coses, l’escola del Pego CF i el nou regidor d’Esports, després de la reunió de dilluns passat, s’han posat les piles i han elaborat un calendari molt concret d’inscripcions que comencen dilluns, 4 de juliol i acaben dilluns 11 de juliol per ordre d’edat. No obstant, el regidor d’Esports, Raül Tamarit, anunciava que “no hi ha cap problema, si a una persona se li passa, pot anar un altre dia que allí estarà la gent atenent-la”.

La inscripció per a l’escola de futbol es realitzarà en horari de 20 a 21 hores al Camp Cervantes per l’entrada del Passeig.


Els dies previstos per a les inscripcions en Futbol 7 són:

• Dilluns, 4 de juliol, prebenjamins: nascuts entre l’1 de gener de 2004 i el 31 de desembre de 2005.

• Dimarts, 5 de juliol, benjamins: nascuts entre l’1 de gener de 2002 i el 31 de desembre de 2003.

• Dimecres, 6 de juliol, alevins: nascuts entre l’1 de gener de 2000 i el 31 de desembre de 2001


Els dies previstos per a les inscripcions en Futbol 11 són:

• Dijous, 7 de juliol, infantils: nascuts entre l’1 de gener de 1998 i el 31 de desembre de 1999.

• Divendres, 8 de juliol, cadets, nascuts entre l’1 de gener de 1996 i el 31 de desembre de 1997.

• Dilluns, 11 de juliol, juvenils: nascuts entre l’1 de gener de 1993 i el 31 de desembre de 1995.

Caldrà aportar:
• DNI i foto carnet del pare, mare o tutor del xiquet o xiqueta.
• DNI i foto carnet del xiquet o xiqueta.
• 50 euros en metàl•lic de preinscripció.
• El corresponent full d’inscripció emplenat.
• Fotocòpia de la llibreta amb el nº de compte on es faran els successius càrrecs. La resta del pagament de la quota (250euros) es realitzarà en cinc vegades (50euros), les primeres setmanes d’octubre, novembre, desembre, gener i febrer. De tota manera l’organització, en el full informatiu explica, en l’encapçalament que “segons les nostres pròpies estimacions el preu global de les activitats anuals d’un xiquet en la nostra escola s’aproxima als 600 euros (incloent-hi monitors, arbitratges, desplaçaments i material esportiu entre d’altres)”.

Altres consideracions que té en compte l’organització de l’Escola de Futbol Base és que el segon fill i successius comptaran amb un descompte del 50%. Així mateix, asseguren que “el club intentarà inscriure a tots els xiquets que ho desitgen, si no fora possible es faria una selecció i en el seu cas es reingressaria la quota”. També informen que fora del termini d’inscripció el club es reserva el dret de realitzar-la.

Per últim observen que tots els equips estaran inscrits a la Federació Valenciana de Futbol i els xiquets comptaran amb la seua fitxa corresponent, enguany digitalitzada. Els jugadors passaran la revisió mèdica que possibilita l’assegurança esportiva. Tots els partits i entrenaments es realitzaran al camp ‘Cervantes’; eixos entrenaments seran, com a mínim, dos setmanals als que caldrà assistir amb l’equipament corresponent. Cada equip comptarà amb el seu monitor que controlarà el progrés tècnic i els hàbits esportius i alimentaris. Sobre aquesta qüestió adverteix l’organització la possibilitat “d’elaborar un informe trimestral sobre l’evolució d’aquestes condicions”. Finalment, s’informa que “tots els desplaçaments es realitzaran en autobús amb l’assistència del monitor i del delegat de l’equip corresponent”.
439 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!