Pego celebra el Dia de l’Orgull

Les regidories d’Igualtat i Cultura, en col·laboració amb el col·lectiu LGTBIQA+ de la Marina Alta, han organitzat una sèrie d’actes amb motiu de la commemoració el 28 de juny, del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQA+. La primera de les activitats, un taller sobre rols de gènere, s’encetava ahir dimarts, a la Casa de Cultura.

Hui dimecres està prevista la inauguració d’un mural titulat «Orgull per la diversitat», que ha estat elaborat a l’espai Veïnal. La presentació d’aquesta intervenció artística tindrà lloc a les cinc d’aquesta vesprada.

La programació de l’Orgull a Pego continua demà dijous, amb la instal·lació d’un punt d’informació LGTBIQA+ al mercat municipal, on estarà durant el matí, a partir de les huit i mitja i fins a les dotze menys quart.

A més a més, demà es farà de nou el taller de rols de gènere a la casa de cultura, des de les onze fins a la una i mitja.

Per últim, el divendres 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull, a la biblioteca Carmen Alemany Bay hi haurà un punt d’interés i s’oferirà un punt de llibre, acció amb la qual s’enceta una col·lecció de temàtica LGTBIQA+.

La regidora d’Igualtat, Paula Orihuel, ha explicat l’objectiu d’aquesta celebració de l’Orgull, que coincideix amb la Fira i Festes a Pego.
268 Visites
Hola!!