L’Escola Esportiva d’Estiu que comença dilluns supera totes les previsions i ha de limitar les inscripcions

La tercera edició d’aquesta iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego ha superat les cinquanta inscripcions, quant en els dos anys anteriors havien estat al voltant de 30 les mateixes. Entre les novetats d’enguany, que a més d’eixir a la piscina de la Trilladora, s’eixirà al Camp de Futbol Cervantes.
Avui comencem nou mes, el mes de juliol, el primer complet de l’estiu. No obstant, aquest inici, al caure divendres, no implica massa novetats d’obertura. Per tant, haurem d’esperar fins dilluns, 4 de juliol, per veure com es posen en marxa les distintes escoles d’estiu que està previst que es desenvolupen al llarg d’aquest mes. En aquesta notícia focalitzem en una d’eixes escoles, més concretament en l’Escola Esportiva d’Estiu que la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego va posar en marxa fa enguany tres anys.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és fomentar l’activitat esportiva i el coneixement ampli dels esports que es poden practicar. Un objectiu que enguany té més adeptes que en les dos anteriors edicions i és que s’ha superat la cinquantena d’inscripcions, fet que, reconeixia el nou regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha obligat l’organització “a parar –la inscripció- perquè ja no podíem agafar més xiquets”, el motiu és que, tenint en compte l’experiència prèvia, l’Ajuntament havia contractat tres monitors perquè s’encarregaren de donar les classes diàries durant el mes de juliol i per donar qualitat a les sessions no es podia superar un determinat nombre d’alumnes per monitor. No obstant, davant aquest fet, Tamarit avançava que “cara a l’any que ve si veiem que la gent torna a apuntar-se ja l’ampliarem en més gent”.

Els esports als que jugaran al llarg del mes de juliol són variats, alguns arxiuconeguts i d’altres més desconeguts, però tots importants en el món de l’esport. La majoria d’alumnes que acudeixen a l’Escola Esportiva d’Estiu, no obstant, tenen clar que el que més els abelleix practicar és el futbol i el bàsquet, és per això que enguany, a més de les eixides el divendres a la piscina municipal ‘La Trilladora’, també s’eixirà al camp municipal Cervantes per a practicar el futbol, anunciava el regidor d’Esports.

L’Escola Esportiva d’Estiu està dirigida a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 5 i els 14 anys. Es desenvoluparà des del 4 i fins el 29 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 13h., majoritàriament al pavelló cobert ‘Ausiàs March’.567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!