Desconvocada la manifestació de demà dissabte convocada per les AMPA

Les AMPA de Pego han desconvocat la manifestació prevista per al dissabte 17. La decisió s’ha pres desprès de les explicacions que els tècnics de la Conselleria van donar ahir a l’Ajuntament de Pego. Els representants de les AMPA dels Col•legis Públics de Pego i de l’Institut «Enric Valor» també de la mateixa població es van reunir anit i van decidir ajornar la manifestació que havien convocat per al dissabte a les 17.00h. Segons les AMPA, el motiu d’aquesta decisió és la mala interpretació que s’ha fet de l’esmentada convocatòria. Els pares i les mares volen evitar així que s’incremente el malestar social que sembla haver-se creat.

Els pares dels centres escolars han pres esta decisió després del desembarcament polític que va tindre lloc ahir a l’Ajuntament de Pego en el que tècnics de Conselleria explicaren amb tot detall les futures intervencions previstes a Pego. I és que precisament van ser les infraestructures previstes al municipi, o més bé la falta d’execució d’estes, el detonant de la manifestació. En concret l’ajornament de la construcció de l’aula d’infantil del Col•legi Rosalia Bondia va ser una de les principals causes.

El president de l’AMPA del CP Rosalia Bondia, Fernando Company ens explicava com fa 8 anys que esperen la construcció de l’esperada aula i no entenen quin és el motiu per al seu retard, quan els permisos ja estan donats. Els pares demanaven una data concreta, que tampoc no se’ls va donar en el dia d’ahir, però davant el to crispat que assolí la conversa en certs moments, han decidit ajornar la manifestació fins que es calmen els ànims.

El president de l’AMPA de Rosalia Bondia, afegia també que els pares volen donar una oportunitat a Conselleria perquè execute l’obra i sobretot desprès de conèixer-se que ja es tenen reservats els diners pressupostats a l’obra. Els pares adverteixen que es tornaran a reunir el proper 26 de gener i que llavors analitzaran la situació i actuaran en conseqüència.

Des de la regidoria d’educació, el nacionalista Àngel Sendra, que s’havia posicionat en tot moment al costat dels pares a l’hora de fer les seves reclamacions, s’entén la decisió presa encara que Sendra ha volgut puntualitzar que des del Bloc no s’ha volgut mai polititzar la situació i que tan sols s’han limitat a donar suport a la comunitat educativa.

324 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!