Canvi de president al Pego C.F.

Joan Folqués és actualment el nou president del club de tercera, Enrique Moll passa a ocupar la vicepresidència. Dilluns a les 8’30 de la vesprada hi haurà, a la Casa de Cultura, assemblea informativa del Pego C.F. A més, divendres comença la 34ena edició del tir i arrossegament de Pego. Esports la Casa es proclama campió de la lliga de futbol sala 2007/08. Després de mesos i mesos de tensió i de la crisi econòmica a la que s’ha vist advocat el Pego C.F. en aquesta temporada, el dilluns es feia pública la notícia del canvi de presidència al Pego C.F. Els membres de la directiva i de l’ajuntament, responsables de l’àrea d’esports, han hagut de passar per moltes reunions per a arribar a una decisió de consens entre totes les parts implicades. De no ser així, va assegurar l’expresident dels rogets en el programa ‘Esports a Ràdio Pego’, Enrique Moll, “haguessem arribat a la desaparició del Pego C.F. tal i com el coneixem ara”.

Per la seua banda, el nou president del club roget, Joan Folqués, un dels conductors del programa d’esports esmentat, declarava, entre d’altres coses que “jo crec que no s’acaba res, que continua […] es tracta de reunificar altra vegada el futbol perquè venen anys difícils […]”. Així mateix apuntava Folqués que “s’havia de modificar el model, buscar una altra eixida i continuar endavant” i el canvi intern s’ha realitzat.

Sobre el canvi de president, Joan Folqués explicava que amb “la decisió d’optar a la presidència no és que haja eixit una directiva nova, sinó que s’han fet uns canvis interns” i el vicepresident, Enrique Moll, puntualitzava que es tracta “d’una reestructuració de càrrecs”.

El dilluns, a les 8’30 de la vesprada, a la Casa de Cultura, tindrà lloc una assemblea informativa per a tots els socis i simpatitzants del Pego C.F. per tal de donar-los compte de la remodelació de la directiva que acabem de veure.

Canviem de temàtica i passem a parlar del tir i arrossegament que en aquest 2008 arriba ja a la seua XXXIV edició a Pego. El divendres es produeix el tir d’inici i durant tres dies al voltant de 200 cavalleries es desplaçaran fins a la localitat per a participar en aquesta prestigiosa competició que en paraules del president del Club dels Carreters, Pep Terele, “és la capital del tir i arrossegament de la comunitat valenciana”. Així que tot i que enguany els premis hagen disminuït les seues quantitats econòmiques, no ha fet defallir als amants del tir que es desplaçaran des de Tarragona, Castelló o Nules fins a Pego.

Terele convidava a tothom a acudir a veure la competició, desmentint una creença bastant escampada al voltant del tir i arrossegament i és el maltractament dels animals amb aquestes paraules “és una cosa molt bonica, no es peguen als animals, no es maltracten, és un esport”. I assegurava que qui s’acoste gaudirà d’un bon paisatge i de les moreres que hi ha al camp de tir i arrossegament al camí de Sant Antoni.

Amb només dos partits per disputar ja es pot afirmar que Esports la Casa és el guanyador de la present temporada de la Lliga de Futbol Sala. Un lideratge que s’ha vist marcat, molt de prop per Yesos Costa Ramon Costa que només ha quedat a un punt del primer classificat.

409 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!