Aparisi recolzada pels principals càrrecs del PSPV en la seua presentació

Més de 250 persones es van reunir per a recolzar l’alcaldable del PSPV de Pego, Ana Aparisi. Entre ells, les principals figures del PSOE a la comarca i al País Valencià. En aquest sentit va destacar la presència del president del PSPV, l’alcalde d’Elx, Diego Macià, el secretari comarcal, Paco Carrió i la principal alcaldesa dels socialistes, la deniera Paqui Viciano. Els socialistes van reunir a 250 persones aproximadament per a presentar la seua llista encapçalada per Ana Aparisi i que va estar recolzada per destacats membres del partit a nivell comarcal i nacional. Els discursos els va iniciar l’actual secretari local, Enrique Moll, que en un breu discurs va criticar els insults rebuts els socialistes des de la direcció de Marina Alta Televisió, canal al que va advertir que si el PSOE guanya passarà factura als seus dirigents.

Per la seua banda, el secretari comarcal, Paco Carrió, va enviar un missatge positiu a tots els militants i simpatitzants socialistes per l’acollida massiva que estan tenint tots els candidats socialistes en els diferents pobles. Al mateix temps, va recolzar la tasca del tripartit en general i en concret la figura d’Ana Aparisi.

El president del PSPV-PSOE, l’actual alcalde d’Elx, Diego Macià, va destacar el treball fet al llarg dels 4 anys pels socialistes i es va aturar en la feina realitzada per Ana Aparisi.

La part més emocionant de l’acte la va posar la professora universitària Carme Alemany, les seues paraules van emocionar a la candidata. Entre d´altres coses va destacar que ens trobem en un moment important perquè es prou probable que es produisca un canvi en institucions com la Diputació o la Generalitat governades actualment pel PP. I va destacar de l’alcaldable socialista la seua honestedat i ètica personal.

Ana Aparisi va tancar els parlaments i abans d’iniciar el seu discurs i la presentació de la llista va agrair la presència de la resta de convidats. Aparici després de criticar els comentaris de José Luís Sánchez Codina en Canal 37 contra membres del govern socialista, va recordar l’herència que es va rebre de l’anterior mandat centralitzant-la en la seua àrea de gestió, la social: un ajuntament endeutat i problemes en molts projectes.

Encara que el programa es presentarà més tard, Aparisi no va voler deixar passar l’ocasió per a repassar les qüestions que s’havien fet al llarg d’aquestos 4 anys i després d’enumerar-les va dir que moltes coses s’havien fet gràcies a les subvencions rebudes per la bona gestió.

Finalment la candidata a l´alcaldia de Pego pel PSPV-PSOE es va mostrar segura de guanyar les eleccions i va criticar la descomposició del PP que basa el seu programa en el formigó i en la desqualificació dels adversaris polítics.

232 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!