Actualitat comarcal en breus


Dénia: Les classes pràctiques del CDT se suspenen al no poder utilitzar la caldera.
“Portal de la Marina” reclama la implicació del xicotet comerç en el centre comercial d’Ondara.
La querella de la Unió de Consumidors demana investigar comptes bancaris vinculats al cunyat de Roselló.
Presa possessió el nové edil en Benigembla després de la polèmica del conveni De Julio Iglesias.
DÉNIA: LES CLASSES PRÀCTIQUES
DEL CDT SE SUSPENEN AL NO PODER UTILITZAR LA CALDERA


El CDT Marina Alta s’ha vist obligat a suspendre les classes pràctiques de cuina davant de la impossibilitat de continuar utilitzant la caldera, atés que es troba en zona verda i suposa una irregularitat urbanística. L’Ajuntament de Dénia hi ha prohibit que es continue fent ús de la instal•lació. El centre s’ha quedat sense gas ni aigua calenta, per la qual cosa no pot continuar desenvolupant els cursos de cuina. Esta situació es produeix pocs mesos després de l’acte d’inauguració i sense que ningú advertirà que la caldera es troba fora d’ordenació.

“PORTAL DE LA MARINA” RECLAMA LA IMPLICACIÓ DEL XICOTET COMERÇ EN EL CENTRE COMERCIAL D’ONDARA

Posarà 120 establiments a disposició dels comerciants de la comarca amb preferència per als ondarencs.
Els responsables de l’empresa promotora del centre comercial “Portal de la Marina” han reclamat la implicació del xicotet comerç de la Marina Alta en la iniciativa en la jornada pública informativa per a presentar el projecte de forma oficial. el grup Eroski -accionista majoritari del projecte- preveu que el centre comercial entre en funcionament en la tardor de 2007

LA QUERELLA DE LA UNIÓ DE CONSUMIDORS DEMANA INVESTIGAR COMPTES BANCARIS VINCULATS AL CUNYAT DE ROSELLÓ

La querella presentada per la Unió de Consumidors (UCE) de la Comunitat Valenciana pel cas Aigües de Calp contra el regidor del PP Juan Roselló i diversos empresaris inclou la investigació de comptes bancaris pertanyents a la mercantil que es dedicava al “buzoneig” i que va rebre l’adjudicació de les obres de la renovació de la xarxa de Calp, Obres Hidràuliques de Llevant.

L’edil del PP, el seu familiar Francisco Artacho, els propietaris de les subcontractes i el consell d’Aigües de Calp hauran de declarar. Podria existir malversació, prevaricació i tràfic d’influències


PRESA POSSESSIÓ EL NOVÉ EDIL EN BENIGEMBLA DESPRÉS DE LA POLÈMICA DEL CONVENI DE JULIO IGLESIAS


La corporació de Benigembla torna a patir canvis. L’alcalde, el popular Juan Felipe Pérez, ha triat José Vicente Mahiques com nou edil de l’equip de govern. Mahiques substituïx Alan Gray qui va presentar la seua dimissió com a regidor el passat gener. La seua renúncia es va produirperquè l’alcalde no li va concedir el departament d’obres que era la competència que Gray havia exigit a l’entrar en el consistori.

Mahiques no estava en la llista del PP però ja havia format part del grup polític dels populars fa huit anys. El mateix alcalde, Juan Felipe Pérez, es va posar en contacte amb ell quan el passat juny 6 regidors (3 del PP i 3 del PSOE) dels set edils que formaven l’ajuntament van decidir dimitir per la pressió social contra el conveni signat entre l’ajuntament i l’empresa De Julio Iglesias que pretenia construir 1.500 vivendes en el terme.

499 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!