Èxit de les Jornades T.E.M.T

20 alumnes arribats de Barcelona, Cartagena, Madrid, València, Alacant o Bilbao van assisir a estes jornades dirigides a professionals que han d’intervindre en accidents de trànsit o similars. Des de l’organització destaquen l’ajuda brindada per algunes empreses de Pego perquè es desenvoluparen les diferents demostracions pràctiques.
El passat cap de setmana Pego va acollir les Jornades sobre Tècniques en Emergències Mèdiques de Trauma dirigides als professionals que han de realitzar primeres intervencions en accidents de trànsit o similars, com són policies, bombers, protecció civil o equips d’emergència. Es van dur a terme a unes instal·lacions que cedix la Cooperativa Agrícola de Pego i amb vehicles que els va cedir Citröen Pego.

Des de l’organització de les jornades Tècniques en Emergències Mèdiques de Trauma es mostraven molt contents per la bona acollida de les mateixes i el seu èxit, ja que van vindre a Pego professionals de Barcelona, Cartagena, Bilbao, Madrid, València i Alacant. Així mateix, van ser present voluntaris d’Acció Urgent, ja estan convidats directament per l’organització. També va assistir a veure el desenvolupament de les jornades l’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà.

L’organització destaca que l’empresa de formació Formasen, després d’esta primera experiència, està pensant en comptar amb Pego com a base d’operacions de cursos o jornades amb les característiques de la duta a terme este cap de setmana passat. Així mateix, es fa notar el que implica que 20 participants de fora de Pego acudisquen ací, ja que tots ells s’han allotjats als hostals i hotels locals, han menjat al municipi i a més, la majoria, ha vingut acompanyat per la seua família.

Entre els projectes de futur que transmitia a Ràdio Pego el sanitari d’Acció Urgent i, un dels professors de les Jornades Tècniques en Emergències Mèdiques de Trauma, és la realització, per al cap de setmana del 20 i 21 d’abril, d’unes jornades de rescat aquàtic, nocturn i d’extracció de muntanya. Barranco, però, avisava que estes jornades encara no estan confirmades al 100%.
755 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!