Este cap de setmana, nits astronòmiques a la Marjal de Pego-Oliva

Una iniciació a l’astronomia impulsada pel col·lectiu Folk Follet. L’observació es farà des de la Muntanyeta Verda. El punt de trobada és a la Tourist Info de Pego i les Valls, a les 22 hores.
Si eres una persona a la que li agrada observar el cel que oferix la foscor de la nit i t’encuriosix la posició de les estrelles, si vols saber si tens a la vista algun planeta i altres curiositat astronòmiques, el dissabte 30 i el diumenge 31 de març tens una bona oportunitat per a esclarir dubtes.

La Tourist Info informa que el Col·lectiu Folk Follet ha organitzat per este cap de setmana dos nits astronòmiques que pretenen ser una iniciació a l’astronomia. Es donarà una introducció teòrica sobre paper al punt de trobada, és a dir, a l’oficina de Turisme de Pego i les Valls, situada al C/Sant Rafel, 78, a les 22 hores. I després es passarà a la pràctica a la marjal de Pego-Oliva, concretament des de la Muntanyeta Verda, el punt més elevat del Parc Natural. Fins allí s’anirà en vehicles particulars.Cada observació durarà, aproximadament, dos hores. L’activitat té un preu de 5 euros. La inscripció es pot fer a la Tourist Info de Pego i les Valls al 96 640 08 43.
696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!