Èxit de Dijous Teatre en el seu debut

El nou grup de teatre de Pego, nascut de l’escola de teatre municipal, va debutar davant 450 persones divendres a la nit amb ‘L’auca del senyor Esteve’. En acabar la funció el públic va aplaudir amb força l’elenc de 21 actors i actrius.
Este cap de setmana ha estat per als Moros i Cristians i per al teatre. Si dissabte a la vesprada els carrers principals de Pego eren presos per les tropes mores i cristianes i a la nit el Pla de la Font era el centre d’operacions de les filaes, volcades a homenatjar les noves capitanies. Divendres les capitanes cristianes estaven al darrere del debut del nou grup de teatre pegolí, Dijous Teatre. Les Algarades col·laboraven en la doble estrena de grup i obra, ‘L’auca del senyor Esteve’.


Elles i altres filaes saben que els grups de Pego aporten qualitat a tot el que fan i, consegüentment, arrosseguen un públic fidel, obert a deixar-se portar per les històries que representen.

Divendres va tornar a passar. El teatre municipal de Pego estava de gom a gom. De nou va estar a punt d’anunciar entrades esgotades. Només es van quedar buides 50 butaques, el que significa que 450 persones van assistir al debut de Dijous Teatre. El públic va respondre a les fines ironies de Rusiñol. Va estar atent a les contradiccions que representa el desitjat hereu de La Puntual, Ramonet, que ja despuntava de menut.

Al finalitzar l’òpera prima, el públic va regalar un fort aplaudiment als 21 actors i actrius que van omplir el teatre municipal de Pego amb l’esforç acumulat d’un any d’assajos i treballs de decoració i atrezzo.


648 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!