Xarrades i debats sobre noves propostes per a Pego en la Crosta de Compromís

Com ve sent costum, els valencianistes celebren el dia de la crosta coincidint amb el dissabte de Pinyata i convoca la ciutadania a gaudir del plat típic pegolí, però, també a reflexionar i debatre. Aquesta serà la desena edició de la Crosta de Compromís i tindrà lloc demà dissabte, dia 25, enfront del saló J. Pass, a partir de les 12:30 hores.


En aquesta ocasió, Compromís Pego comptarà amb la presència de companys i companyes de pobles veïns per tal de conèixer les experiències d’altres localitats amb projectes que els valencianistes proposen traslladar a Pego. Regidors i regidores de Pedreguer parlaran del sistema de recollida dels residus urbans de porta a porta; altres d’Oliva compartiran la seua experiència en matèria de rehabilitació d’habitatges; i amb edils de Gata de Gorgos es reflexionarà sobre les comunitats energètiques.

Intervencions que donaran pas, en finalitzar, al dinar popular i, a partir de les quatre i mitja de la vesprada, a les xarrades polítiques amb Àgueda Micó, secretària general de Més-Compromís i portaveu de Compromís; Nathalie Torres, diputada a les Corts Valencianes; i Gerard Fullana, diputat provincial d’Alacant i candidat número 2 a les Corts per Alacant. La festa continuarà fins a la Pinyata.

554 Visites
Hola!!