Cloenda del Febrer Cultural del col·legi Ambra

L’alumnat del CEIP Ambra ha tancat el febrer Cultural amb una fira solidària i un concert sostenible que han tingut lloc al llarg d’aquest matí a la plaça de l’Ajuntament.

Minuts abans de les 10 els xiquets i xiquetes han instal·lat llocs de venda de productes que han elaborat en diferents tallers de manualitats, com ara saquets d’herbes aromàtiques, bosses fetes amb samarretes reciclades, quadres amb llegums, marcs per a fotografies… I al voltant de les 10 i quart han oferit un concert en el qual han interpretat vàries cançons amb instruments musicals que ells mateixos han elaborat fent ús de materials reciclats, reutilitzat i reconvertit. Però, millor que contar-ho, ho escoltem:

 

Ambdues iniciatives serveixen per a tancar el Febrer Cultural 2023, que enguany ha portat a Ràdio Pego l’alumnat dels diferents cursos. Els xiquets i xiquetes ens han contat els dimecres tot el que han estant fent dins d’aquest mes dedicat a diferents projectes relacionats amb la sostenibilitat. Els podcast d’aquestes intervencions a la ràdio es poden escoltar i descarregar en el nostre web.
882 Visites
Hola!!