Volem Pego presenta un programa amb tres pilars bàsics: transparència, participació i reactivació econòmica

Ho va fer en un acte d’inici de campanya dissabte a la vesprada, a la plaça de la Constitució. Recorden que es van presentar a estes eleccions com a agrupació d’electors perquè consideren que el poble «està estancat i necessita d’un canvi». Canvi que, asseguren, ha de començar per donar-li transparència a tot el que es fa a l’Ajuntament de Pego. Destaca Volem Pego que està conformat per persones que «no devem res a ningú».
Dissabte de vesprada, a la plaça de la Constitució, Volem Pego va dur a terme el seu primer acte de campanya. En ell Irene Sendra Carrió, Vicent Domínguis Rovira, Estela Pons Piera, Elena Mengual Domínguis i Manolo Martínez Alemany van exposar allò que volen dur a terme en distintes matèries com agricultura, medi ambient, educació, esports, cultura, benestar social o joventut. No obstant, els tres pilars bàsics que sobrevolen tot el programa de Volem Pego són els de la transparència, la participació i la reactivació econòmica.


Irene Sendra, candidata a l’alcaldia de Pego per Volem Pego va recordar els presents que decidixen presentar-se perquè veuen que «el poble està molt estancat des de fa massa anys i trobem que necessitem un canvi a tots els nivells» i per dur eixe canvi «s’ha de treballar directament des de dins de les institucions». Es preguntava Irene Sendra com és possible que els partits que estan governant «no han aplicat els principis bàsics de la democràcia com seria el que nosaltres volem aplicar si arribem a l’Ajuntament».
«Com no li devem res a ningú i partim de zero, ens sembla que tenim tots els avantatges per a posar-ho en pràctica. Sabem com podem fer-ho perquè sabem com fer les coses bé i s’ha de començar a fer-ho ja perquè s’ha perdut massa temps i no estem en situació de continuar com estem», manifestava la candidata a l’alcaldia de Volem Pego.
El programa el descrivia com a «senzill» i explicava que l’han elaborat partint «de les nostres pròpies idees, del que nosaltres volíem. Perquè, des què vam decidir fer el partit hem estat pensant que ens agradaria fer i que es pot fer». I es que distingia entre «el que ens agradaria fer i el que realment es pot fer al poble». Declarava que «no anem a prometre coses que no anem a poder fer mai». Per fer-ho és bàsic començar per la «transparència», com per exemple que «es publicara tot el que està passant dins l’Ajuntament», assegurava Irene Sendra.
Un altre dels pilars bàsics del programa de Volem Pego és la reactivació econòmica perquè el poble comence a créixer després de més de 10 anys de davallada. Defensen que «hem de creure que podem fer coses». Posava l’accent Irene Sendra el fet que «hem de creure en nosaltres com a grup de pegolins que podem fer coses». El lloc privilegiat en què s’ubica Pego està «balafiat» i és per això que es preguntava la candidata de Volem Pego com és possible que «la gent que ha estat governant durant tant de temps, com no s’han plantejat fer alguna cosa per reactivar-ho» i defensava que «s’ha de comptar amb gent de fora perquè ens aporte riquesa». El principal és «saber que volem» com és «acollir turistes, empreses, persones de pas, residents» i això és un «potencial a explotar» recolzant-se amb vies de comunicació i transmeten a la ciutadania tot allò de valor que hi ha a Pego perquè puguen valorar-ho i mostrar-ho. Aposten per crear una imatge del poble, un punt fonamental per poder crear una marca de Pego exportable.

Assegura Volem Pego que el programa és realitzable que, amb ell «no venem fum».
761 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!