Visites guiades gratuïtes al casc històric i al Parc Natural de la Marjal de Pego dirigides a residents estrangers

Organitzades per la regidoria d’Estrangeria i subvencionats per la Diputació d’Alacant a través del departament ‘Ciudadanos extranjeros’, amb l’objectiu que coneguen millor l’entorn en el que viuen. Les visites, guiades per persones natives, es faran en anglés i alemany. Les visites comencen el 15 de setembre. Les inscripcions es realitzen a la Tourist Info de Pego i les Valls.
La regidoria d’Estrangeria de l’Ajuntament de Pego, dirigida per la regidora de Ciutadans de Pego Alícia Siscar, continua la seua tasca d’apropar Pego als residents estrangers perquè la seua integració a la quotidianitat del municipi siga més real i efectiva. En esta ocasió, compta amb una subvenció concedida per la Diputació d’Alacant a través del departament ‘Ciudadanos Extranjeros’. Amb ella la regidoria d’Estrangeria pegolina té l’oportunitat de donar a conèixer el poble de Pego i el seu indret més emblemàtic, el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.

A partir del 15 de setembre, cada cap de setmana, tots aquells residents estrangers que s’hagen inscrit a la Tourist Info de Pego i les Valls, podran descobrir la història del poble que els acull passejant per sota del Portal de Sala, visitant la Casa de Cultura, les distintes esglésies i passejant pels carrers més carregats d’història de Pego. Així mateix, podran deixar-se envoltar per la rica natura que conviu al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.

Les visites seran guiades per persones natives que les realitzaran en anglés i alemany.568 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!