Este estiu la Tourist Info de Pego i Les Valls rep més d’un miler de visites

Sobretot de turistes francesos. En ocupació turística destaquen els apartaments que han fregat el 80%. Entre les activitats per conèixer el patrimoni destaca l’èxit de la propera serenata nocturna organitzada pel Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva que a mitjan setmana ja havia tancat les inscripcions degut a l’èxit de resposta.
Quan viatgem per llocs que no coneixem un bon costum és apropar-se a l’oficina de turisme del poble on et trobes per tal de consultar els seus atractius i els de la zona que l’envolta. A més de passejar pels carrers principals de la localitat. Com la major part de la gent té les vacances durant l’estiu, l’activitat de les oficines de turisme es multiplica en eixa època i un bon exemple el tenim a la Tourist Info de Pego i les Valls. Durant els mesos de juny, juliol i agost ha rebut més d’un miler de visites, destacant els turistes francesos, que en 2012 han suposat un 35% dels estrangers, seguits molt de prop pels anglesos.

Les dades de visitants no esdevenen sempre pernoctacions el que provoca que les dades d’ocupació d’allotjaments turístics, siguen més baixes que les visites a l’oficina de turisme. Enguany els hotels no han arribat al 35% i les cases rurals han estat pràcticament buides. La dada positiva es troba en l’ocupació dels apartaments turístics que han fregat el 80% durant els mesos d’estiu.

Entrats ja en el mes de setembre, les activitats per a conèixer els monuments i atractius de Pego i les Valls continuen. Un bon exemple ha estat la III Jornada de Professionals organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca i les visites guiades per a residents estrangers que comencen este dissabte.

A banda d’això, l’Ajuntament de L’Atzúvia, amb la col·laboració de l’oficina de turisme de Pego i les Valls, ha organitzat la segona visita al Castell de Forna a la llum de la lluna, després de l’èxit aconseguit en la primera edició. L’objectiu és donar a conèixer el castell millor conservat de la Comunitat Valenciana. Un lloc ple d’intrigues i carregat amb el pes de la història des dels seus inici als segles XII-XIII fins a la seua completa construcció al segle XV. L’esdeveniment es reedita el pròxim dissabte 29 de setembre. La visita serà guiada per l’empresa Quiero Cultura, a un preu de 6 euros. Durant l’hivern es faran visites guiades tots els caps de setmana.

Pel que fa al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, hui finalitzen les visites guiades gratuïtes d’esta temporada estiuenca, organitzades pels tècnics del parc. Totes elles han tingut una gran afluència de públic. A partir d’ara es farà una visita al mes. El Parc Natural diu adéu a l’estiu organitzant una serenata nocturna este divendres 14 per a comprovar que “quan s’amaga el sol comença la jornada de molts éssers vius”. Les inscripcions es tancaven a principis de setmana degut a la gran acollida que ha tingut la iniciativa entre el públic.

El que també ha tingut temps de fer l’oficina de turisme este estiu és renova la seua pàgina web. Ha apostat per un format més actual i visual. Gràcies a la col·laboració desinteressada de l’empresa AiD web, la Tourist Info de Pego i les Valls ha pogut canviar el format i el disseny de la seua pàgina web. Com a novetat s’ha afegit un apartat de rutes en bicicleta degut a la gran demanda que tenen. La web està traduïda al valencià, castellà, anglés, francés i alemany. Entrant a ella es poden descarregar tots els fullets que ha editat l’oficina de turisme fins ara.
491 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!