Este dissabte, Mig Any de Falles a Pego

Comença setembre i és un sense parar. Este dissabte, els fallers i les falleres de Pego celebren el seu mig any arreplegant trastos vells per a posteriorment cremar-los, enguany en el districte de la Falla Plaça i Natzarè.
Si dissabte passat Pego celebrava el mig any de Carnestoltes. Este dissabte el torn és per a les Falles que celebren l’equador de la festa josefina. Les tres comissions falleres obriran les portes per acollir a la gent que s’hi vullga apropar. A les 10 del matí esmorzara per a agafar forces i començar, al migdia, a passejar pel poble per a arreplegar trastos vells.

La tradició marca que cada any, pel mig any de falles siga una comissió l’encarregada d’acollir la festa. Enguany el torn és per a la Falla Plaça i Natzarè i, conseqüentment, el carrer Sant Miquel serà l’eix central de la majoria d’actes.

A partir de les 13h., allí hi haurà aquajocs que pararan al voltant de les 14h., per a deixar pas al dinar de germanor. Però continuaran a partir de les 16h., junt als jocs de taula. Per la nit, a les 21h., tindrà lloc el sopar de pa-i-porta i a les 23h., la banda de música recollirà a les tres comissions falleres. A la mitjanit, la màgia del foc convertirà en cendres els mobles vells arreplegats durant la jornada al carrer Sant Miquel. Hi haurà discomòbil per a tancar la festa.
606 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!