Pego i l’Atzúbia-Forna continuen les maniobres d’enlairament del seu patrimoni

En esta ocasió en la III Jornada Professional de Turisme organitzada pel patronat de Turisme Costa Blanca. D’ella ja han eixit propostes d’organització de visites a la zona, sobretot dirigides a famílies.
Ahir 30 persones arribades d’Alacant, Elx, La Nucia, L’Alfàs del Pi, Dénia, Gata i Oliva van descobrir els tresors i riqueses que atresora Pego, l’Atzúbia i Forna en la III Jornada Professional del Patronat de Turisme Costa Blanca. Tot i la calor que feia ahir, van visitar el que tenien previst, el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, el centre històric de Pego, la cova del Canelobre de l’Atzúbia i el Palau-Castell de Forna.
El primer tinent d’alcalde, Enrique Moll, reconeixia al grup de 30 persones que va visitar Pego en la III Jornada Professional de Turisme organitzada pel patronat Costa Blanca, que el municipi “està turísticament per explotar”, entre d’altres coses, apuntava Moll, perquè “no té infraestructures turístiques”, bàsicament perquè a Pego “no hem viscut del turisme”. Per a revertir esta situació, declarava el president de la Mancomunitat de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls que “estem intentant millor tot açò”. Este fet el demostra, entre d’altres qüestions, la consecució de la Q de qualitat de l’oficina de turisme.
L’objectiu de la III Jornada de Professional del Turisme és donar a conèixer l’oferta turística de la província d’Alacant i, en este cas concret, la de Pego i l’Atzúbia-Forna. Com explicava la guia de la Jornada, Susana Lobato, directora de l’empresa Quiero Cultura per a “poquet a poquet enlairar esta zona i donar-la a conèixer i que la gent valore el patrimoni que té”.
‘Quiero Cultura’ és una empresa que es dedica a la dinamització cultural i turística realitzant visites guiades, rutes culturals i difonen i gestionant el patrimoni, a més de fer tallers d’història.

Susana Lobato resumia el que la gent pot trobar a Pego i Les Valls convidant a visitar el municipi per veure, amb els propis ulls, “un lloc increïble, inimaginable i carregat d’història i natura que et pot sorprendre”.
Fonts de l’oficina de turisme han informat que d’esta jornada turística, també coneguda en el sector com a Famtrip, viatge de familiarització, ja han sorgit iniciatives per a fomentar la visita a la zona.
623 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!