Visibles col·lectiu LGTBI + Pego participa en una jornada sobre diversitat a Pedreguer

En aquesta setmana de l’Orgull els actes es proliferen per tot arreu i això implica més activitat per a l’associació Visibles Col·lectiu LGTBI+ Pego, que aquesta vesprada va a participar en una jornada organitzada per l’Ajuntament de Pedreguer.

Es tracta d’una taula redona que va a fer-se als Porxens a partir de les set i mitja de la vesprada, sota el lema de «Pedreguer diversa i orgullosa». En ella intervindran membres de Comissions Obreres l’Alacantí-Les Marines i de l’associació pegolina, que va a presentar-se en societat fóra de Pego, tal com ha explicat la seua presidenta, Marta Siscar.

Visibles aprofitarà aquesta ocasió per a convidar a tots i totes els veïns i veïnes de Pedreguer a assistir demà divendres, Dia de l’Orgull a la concentració que tindrà lloc a les sis de la vesprada a la plaça de l’Ajuntament de Pego. Acte no només reivindicatiu, sinó també commemoratiu perquè fa 50 anys que el col·lectiu LGTBI va traslladar als carrers la lluita pels seus drets. I és per això que l’associació pegolina ha organitzat la concentració, únic acte convocat a la comarca de la Marina Alta, per ara, tot i que la data coincideix amb les festes de Moros i Cristians.

Marta Siscar afirma que a més de fer un homenatge a totes les persones que han dut la lluita avant en aquestos 50 anys, la concentració té sentit perquè encara no s’ha aconseguit que els drets de les persones del col·lectiu siguen respectats.

És per això que l’activitat de Visibles no s’acabarà demà. En aquestos moments ha iniciat un treball conjunt amb l’Ajuntament del Verger per a posar en marxa un pla LGTBI i, d’altra banda, està gestionant un futur conveni de col·laboració amb l’observatori valencià contra la LGTB-fòbia, a més d’establir llaços cooperatius amb altres associacions de la zona, com les de Gandia, Alcoi o Alacant.

Però, per ara, la presidenta ha fet una crida als veïns de la comarca perquè participen en la concentració del Dia de l’Orgull a Pego. I a tots els pegolins i pegolines, a que col·laboren en la mesura de les seues possibilitats.

Visibles col·lectiu LGTBI + Pego té un número de compte per a rebre donacions i per a abonar les quotes dels socis, que són de 12€ a l’any, que és el ES83 3159 0044 5826 3622 5423.

1269 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!