L’escriptor ondarenc Jovi Seser és el guanyador més jove de l’Alfons el Magnànim de narrativa en valencià

Els premis València i València Nova que lliura anualment la Institució Alfons el Magnànim (IAM) ja han donat a conèixer els guanyadors d’aquest 2019 en les diverses modalitats que convoca el centre d’estudis i investigació depenent de la Diputació de València.


L’escriptor i periodista ondarenc Jovi Seser ha guanyat el premi de narrativa en valencià per unanimitat del jurat amb l’obra Pedres que han de ser remogudes, formada per huit relats curts, amb els quals l’autor ret homenatge a la narrativa negra des de diferents estils i enfocament segons ens ha explicat ell mateix.


El guardó està dotat amb 12.000 € així com amb la publicació de l’obra per part de l’editorial Bromera. És la primera vegada en la història d’aquest guardó que un llibre de relats resulta guanyador i, per un altre costat, amb 39 anys, Seser és l’escriptor més jove en rebre el premi dins del palmarès de narrativa en valencià del Magnànim.

Aquest és el trenta-cinqué premi literari que rep. Seser ha publicat dues novel·les, tres volums de contes i un assaig. Però, havia fet una aturada en la seua producció literària abans de decidir presentar-se a l’Alfons el Magnànim.

La seua setena publicació, Pedres que han de ser remogudes, veurà la llum el proper 18 d’octubre.1558 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!