Visibles col·lectiu LGTBI+ celebra el Dia de l’Orgull a la Plaça de l’Ajuntament

Per segon any consecutiu l’associació Visibles col·lectiu LGTBI+ celebra el Dia de l’Orgull a Pego. Ho fan el pròxim diumenge 28 de juny en una concentració a la Plaça de l’Ajuntament. L’acte s’iniciarà a les huit de la vesprada i els membres del col·lectiu expressaran tot allò que senten a través d’un manifest. El president de Visibles, Sergi Morera, explica l’origen d’aquesta celebració.

El Dia de l’Orgull 2020 a Pego compta amb  la Sanguinelli  com a pregonera. És veïna de Gandia i més coneguda per ser la primera fallera transvestida que va eixir a desfilar el dia de l’ofrena a Gandia. La relació que manté l’associació i la Sanguinelli va ser clau per a que fos ella l’elegida, explica el president de Visibles. 

Per garantir i mantindre les distancies entre els assistents  durant la concentració Morera explica les mesures de seguretat que ha pres l’associació davant la pandèmia del coronavirus.

Visibles col·lectiu LGTBI+ finalitzarà la celebració del Dia de l’Orgull amb un sopar de germanor. A més, el president, Sergi Morera anima a assistir a tots els pegolins i les pegolines

1223 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!