Agenda cultural del 24 al 28 de juny

Encetem l’agenda cultural d’aquesta setmana amb diverses activitats per poder gaudir al llarg del cap de setmana i de l’estiu.

A partir del dimecres  24 de juny i fins el dimarts 21 de juliol la Casa de Cultura de Pedreguer ofereix tres exposicions.

D’una banda es poden visitar les mostres que ha preparat l’Alumnat del Taller de Restauració de Mobles, de la professora Rosario Cunyat. Durant els mateixos dies estaran operatives les obres de dibuix i pintura conjuntament a càrrec de l’alumnat del Taller d’Expressió Artística i del Taller de Dibuix i Puntura, de les professores Lorena Garcia Gilabert i LaDàlia, Esapai Creatiu. La Casa de Cultura de Pedreguer també acull en aquests dies l’exposició col·lectiva de l’alumnat del Taller d’Art AMADEM, de la professora Isabel Soler.

Per al dijous la MACAM posa a l’abast un documental. En aquesta ocasió es tracta de Pep Gimeno Botifarra. El cant de les arrels. El reportatge mostra com un xiquet de Xàtiva de 12 anys tenia una inquietud musical especial, Pep Gimeno, més conegut com el Botifarra començava la seva trajectòria musical dels majors del poble, buscant i aprenent cançons col·lectives en una època en la que la música popular valenciana corria perill de caure en desús i en l’oblit. La direcció del documental ha estat a càrrec d’Albert Monton i produït per Òptim TV Audiovisual S.A. Té una durada de 59 minuts i es podrà visualitzar al Facebook de la MACMA el dijous 25 a partir de les 22:00h, @mancomunitatculturalmarinaalta.

Com hem recordat cada setmana, el divendres és l’hora del conte. Des de la biblioteca de Gata de Gorgos i a través del seu Facebook @bibliotecagata llegeixen un conte per als xiquets i les xiquetes. Es pot visualitzar a partir de les cinc i mitja de la vesprada.

Tanquem l’agenda cultural d’aquesta setmana amb una proposta que arriba des de la Biblioteca municipal de Pego. Una activitat que es durà a terme durant aquest estiu. Es tracta d’un préstec especial format per un pack sorpresa, el contingut està format per un poema i dos llibres que pertanyen al fons de la biblioteca i que no se solen prestar habitualment.  El pack va dirigit als xiquetes i les xiquetes de 6 a 10 anys i el podran gaudir durant dos mesos. Per aconseguir el pack s’ha de sol·licitar prèviament a la biblioteca, telefonant al 96 55 7 28 01. 

1371 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!