Victòria del Pego a casa

3 punts més permeten als rogets de tercera ascendir fins a la posició número 15 i injectar-se una dosi de positivisme. En bàsquet les xiques s’imposen contundentment contra el Gata.

Camp del Pujol
L’Aleví i el Benjamí s’enfrontaren als respectius del CD Pedreguer EMF “A”, a les 10 i 11 hores respectivament. Els xicots de l’Aleví s’imposaren per 14 a 1 als seus contrincants.

També al llarg de tot el matí es jugarà la sisena jornada del campionat local de futbol 7 amb partits de les dos categories, la de 6 a 8 anys (prebenjamins i benjamins) i la de 9 a 11 anys (alevins).

Diumenge, 25 de novembre, al Camp Municipal del Cervantes.

La victòria és allò important, per a Miñana, el tècnic del Pego. I tot i que podrien haver marcat més gols, el resultat ha estat positiu. Assegura, a més l’entrenador dels rogets, que el camp Cervantes dóna el que dóna de si i de vegades no es pot demanar més del que es pot oferir.

16:30 h. Pego CF 2 – CD Onda 1

FORA DE CASA

Dissabte, 24 de novembre

19:00 h. Al Polígon Municipal de Xeraco. Un partit que va acabar com el “rosari de l’aurora”. Guanyat pel Pego per suspendre’s el partit en la segona part. En la primera part estaven 1 a 1, i l’àrbit expulsa a un jugador del Pego i l’altre del Xeraco, però en la segona part l’àrbit n’expulsa a 3 més del Xeraco i suspèn el partit.

Juvenils del CD Xeraco 0 – Pego CF “A” 3

16:00 h. Camp les Sorts de Gata de Gorgos. Partit endarrerit per pluja. El camp estava embassat i no es va poder jugar el partit. Es jugarà el proper dia 6 de desembre.