Victòria contundent del sènior i el júnior masculí de bàsquet

No van tindre tanta sort les xiques del sènior. Ni tampoc el Pego CF Preferent i Juvenil.

Cullera 43 – Pego 80

SÈNIOR FEMENÍ
Pego 34 – Denia 53

FUTBOL
El Pego perd per primera vegada al Cervantes aquesta temporada. Ho feia 1-2 contra el Ciutat de Gandia. Diego Miñana, el tècnic dels rogets, descrivia el partit com a “estrany perquè defensivament hem tingut dos errades molt greus […] i ofensivament hui no hem tingut els sants de cara”.

Vesprada molt ennuvolada i ben plujosa a Pego. No obstant, amb un camp que es trobava en bones condicions tot i la pluja caiguda durant el dia, uns 190 litres per metre quadrat, aproximadament, quan jugava el Pego CF. Bé va començar el partit per als de la Safor, ja que en el minut 5, Sime aconseguia el 0-1 al cabotejar un llançament de banda. El Pego va reaccionar després del gol i va buscar el seu futbol directe a la recerca del gegant David, que caçava tots els balons que li arribaven, i amb un Fabasú molt actiu. En el minut 31 arribava la jugada polèmica del partit a l’assenyalar l’àrbitre penal per mans de Camacho quan el baló es colava en la meta de Rubén, i expulsava el jugador gandià. El penal llançat per Faus el parava magistralment Rubén salvant l’empat per als locals. El Ciutat de Gandia va passar a jugar amb un 4-4-1, intentant aprofitar l’habilitat de Canet a la contra davant d’un Pego bolcat, i Canet a punt va estar, dos vegades, d’aconseguir el segon però Edu el va evitar.

En la segona meitat el Pego va eixir amb la intenció d’empatar el partit com més prompte millor, i ocasions no li van faltar per mitjà de David, Fabasú i Néstor, però el baló no volia entrar. Al contrari, el Ciutat en un nou llançament de córner a mitjan de la segona meitat, aconseguia el 0-2 mitjançant Fran que va cabotejar molt bé el centre. Amb aquest resultat el Ciutat es va limitar a aguantar ben arrere i més amb l’intens ruixat que va caure en aquest segon període, la qual cosa feia impossible la bona circulació de la pilota, però els rogets van aconseguir el gol que els tornava a entrar en el partit a deu minuts del final mitjançant Frede. No obstant, ja era massa tard, i més si tenim en compte que es va quedar amb deu per l’expulsió de Chopa.

El cap de setmana que ve els rogets viatgen a Sueca.

Pel que fa al Juvenil després de realitzar una molt bona primera part aconseguint mantenir el marcador a 0; a l’eixir del descans l’Elx va traure tota la seua qualitat i, amb una jugada personal en el minut 51 els il•licitans aconsegueixen avançar-se en el marcador, 1-0.

Després d’aquest tant, el tècnic dels rogets José Luis ‘Canari’ va intentar alguns canvis amb l’objectiu d’aconseguir l’empat, però l’Elx va sentenciar el partit als minuts 75 i 83.

La setmana que ve el Juvenil té derbi. S’enfronta al Dénia.