La VIII Fira de Comerç ja està inaugurada

Passades les 12 s’inaugurava la VIII Fira de Comerç de Pego. La meteorologia ha fet reubicar la major part de les activitats a l’interior de l’aparcament soterrani situat baix el Mercat Municipal. Allí no plou i és per això que des de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego animen a la gent a acudir.
La VIII Fira de Comerç de Pego ha superat totes les dificultats superables, les econòmiques i les meteorològiques. I això ha estat present en els discursos de les tres representants que han inaugurat l’esdeveniment. Victòria Pastor, Presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ha destacat l’esforç dels comerciants que han decidir exposar en aquesta nova edició perquè han treballat en unes condicions meteorològiques ben adverses. També agraïa la regidoria i Creama la treta d’haver pogut fer el canvi perquè la Fira s’haja pogut desenvolupar a un lloc cobert. Insistia Pastor en el fet que aquest cap de setmana Pego té un centre comercial al Mercat Municipal, “dalt i baix”.

Per la seua part, la gerent de Creama, Lola Orihuel ha començat el seu discurs expressant el seu content “perquè veig que en eixa lluita contra el pessimisme induït pels mitjans de comunicació […] ací heu demostrat que junts podem fer poble […] Heu treballat tots per la Fira de Pego contra tots els inconvenients i us anime a continuar treballant així”.

La regidora de Creama, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, donava les gràcies “perquè a pesar de lluitar no sols contra el temps […] sinó també contra el tema dels diners, suplint-ho amb il·lusió i dedicació”.

Totes tres animaven a la gent a acudir a la VIII Fira de Comerç que està distribuïda entre el Mercat Municipal i l’aparcament que aquest té baix. Hi ha molt per veure.769 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!