Es restableix la circulació a totes les carreteres d’eixida de Pego

A les 13:20h. de dissabte només queda tallada la carretera CV-728, la de les Sorts, que dóna al Ràfol d’Almúnia. A Pego han precipitat, fins les 13:00h. més de 190 mm des d’ahir, la major part caiguts avui. La Fira de Comerç continua el seu muntatge tot i la pluja.

L’amenaça de pluja aquesta setmana sí que ha esdevingut realitat. A la comarca de la Marina Alta continua activada l’alerta taronja, és a dir, que en 12 hores es poden acumular fins a 140 litres per metre quadrat. L’alerta està activada fins la mitjanit de demà diumenge, segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia. A Pego, ahir a migdia portàvem acumulats 40 litres per metre quadrat. A les 13:00, ja s’han acumulat més de 190 litres per metre quadrat.

La pèrdua d’intensitat de les precipitacions ha permés que s’haja restablert el trànsit a totes les carreteres excepte en la CV-728, la carretera de les Sorts. No obstant, la Policia Local adverteix que si torna a ploure en intensitat els vials es podrien tornar a tallar, ja que els barrancs ja porten molta aigua.
733 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!