Pego recull 215 litres durant el cap de setmana

160 dels quals van caure dissabte en menys de 24 hores. La tromba d’aigua va provocar que durant el matí de dissabte tres carreteres s’hagueren de tall en terme municipal de Pego.
La climatologia va tenir pendent tot el món la jornada de dissabte i; el fet que la gota freda aquesta vegada sí que es complira, va provocar que dissabte de matí es tallaren al trànsit fins a 3 carreteres a Pego. Dos d’elles d’eixida del municipi, la carretera que enllaça Pego amb el mar i la que enllaça amb El Verger i Dénia. La tercera va estar una secundària, la carretera de les Sorts que connecta amb el Ràfol d’Almúnia per Penya Roja. I és que en menys de 24 hores a Pego van caure 160 litres per metre quadrat i el que va provocar, a més d’aqueixos talls, que molts camins rurals es transformaren en rius.

Cap al migdia s’havia restablert la circulació a tots els vials i Pego era capçalera de la informació meteorològica de totes les televisions i ràdios estatals. De fet, va ser el poble amb el que va obrir el telediari de TVE, el que més audiència té.

Durant tot el cap de setmana Pego va recollir 215 litres per metre quadrat. 38 d’ells van caure divendres. 160 dissabte i 17 la matinada de dissabte a diumenge; informació facilitada pel Convent dels Pares Franciscans de Pego.
706 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!