Víctor Pons torna a regentar la cantina de l’IES Enric Valor de Pego

Des d’ahir dimarts el que durant 7 anys havia estat al capdavant del bar de l’institut pegolí i després d’uns mesos d’activitat de la nova empresa gestionant la cafeteria del centre educatiu, l’empresa ha renunciat a la concessió, el que ha permès la tornada de Víctor Pons al seu lloc de feina.
Les voltes que pega la vida de vegades són semblants a les que voldríem que peguera en la ficció. Ho diem perquè hui coneixíem que des d’ahir, 20 de març, Víctor Pons torna a estar al capdavant del servei de bar i cafeteria de l’IES Enric Valor de Pego.

La seua vida laboral va començar a extingir-se el passat 26 de setembre de 2011 quan el DOCV publicava la nova convocatòria de licitacions “per a la contractació del servici de bar-cafeteria de diversos centres docents públics de la província d’Alacant” entre els que es trobava l’IES Enric Valor de Pego. Un concurs que la Conselleria d’Educació va resoldre concedir a l’empresa Litra Land Uni, S.L. perquè va presentar “l’oferta més avantatjosa per a l’Administració”.

Esta decisió va mobilitzar a la comunitat educativa de l’institut perquè en l’elecció no es va comptar amb el parer del Consell Escolar. En la convocatòria del concurs tampoc es van incloure com a puntuables els mèrits per anys treballats en l’activitat referida.

Des què allà pel mes de gener de 2012 Litra Land Uni, S.L., prengués possessió de la seua concessió, fonts de l’institut han informat que “el professorat, el personal no docent i gran part de l’alumnat han boicotejat el servei de bar-cafeteria”. Estes fonts apunten a que pot ser una de les causes que ha fet desistir a l’empresa en la seua tasca a l’institut pegolí. I és que Litra Land Uni ha renunciat a la seua concessió, com també ho ha fet la següent oferta situada en la valoració. La tercera oferta de contractació era, justament, la de Víctor Pons que des de dimarts 20 de març està ocupant el seu lloc al capdavant de la cantina de l’IES Enric Valor de Pego.
650 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!