Evarist Miralles transforma la carn i el peix del Bocuse d’Or en l’Hemisfèric i l’Umbracle

Des de les 10:40 i fins a les 15:40 en què ‘emplate’ el plat de peix i les 16:15 h., el plat de carn el pegolí Evarist Miralles no ha parat ni un moment d’estar concentrat en el procediment per a elaborar les dos receptes i les 5 guarnicions per a cadascun dels plats. El que no li ha impedit tenir complicitats amb el públic espanyol present a l’esdeveniment. L’actuació d’Evarist Miralles i Carlos Monsonís ha estat amenitzada per un trompetista.
El cuiner pegolí Evarist Miralles no ha deixat de marcar la diferència amb els seus competidors i és que ha estat el primer en incloure en el cartell de la candidatura el seu ajudant de cuina, Carlos Monsonís. Va estar l’impulsor de la creació d’un vídeo de candidatura que no deixat de visualitzar-se per internet. I ja entrats en competició, ha estat qui ha marcat la nota musical en la grada del Bocuse d’Or Europa 2012, el certamen gastronòmic més prestigiós del món. I és que l’actuació d’Evarist Miralles ha començat, 10 minuts després que l’actuació dels francesos, al toc d’un pasdoble espanyol molt conegut. Música en directe per a l’ocasió.

Però de segur que la candidatura espanyola al Bocuse d’Or no només destaca en estes qüestions, sinó en altres. La nostra corresponsal a Brussel•les, Laura Serna, assegurava que Evarist està com cuinant a casa, se’l veu relaxat, en contraposició a la resta de candidats que transmeten més serietat. D’altra banda, també ens han avançat durant la connexió en directe que hem tingut al ‘Taula Oberta’, que hi ha guardada una sorpresa al box nº5 que és en el que està cuinant Evarist Miralles i Carlos Monsonís.

A més, però, el mateix Evarist Miralles ens avançava en primícia fa unes setmanes enrere, més concretament el passat diumenge 4 de març, tot i que no ho hem fet públic fins ara, com presentaran els dos plats que han d’elaborar i ho explicava així: “la carn té la forma de l’Hemisfèric […] perquè volíem donar València amb modernitat, blanc, trencadís, volíem donar unes imatges molt estilitzades i tot les peces que el rodegen estan fetes com les xemeneies que hi ha a la Ciutat de les Arts i les Ciències. I el ‘llenguat’ el que hem fet és fer-lo Umbracle. És un Umbracle fet de peix que, quan tu talles té l’ull dins, té molta identitat i les guarnicions són pura essència mediterrània”.

Més informació esta vesprada a ‘Ona Café’. Intentarem parlar en directe amb el mateix Evarist Miralles, en connexió en directe des de Ràdio Pego al Bocuse d’Or Europa 2012.
617 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!