Viatge a la Fira del Manga de Barcelona, per als joves de la comarca

La Xarxa Jove Comarcal ha organitzat un viatge a la Fira del Manga de Barcelona, que tindrà lloc el 2 de novembre. Hi podran assistir tots els joves que ho desitgen, però els menors de 14 anys hauran de fer el viatge acompanyats per un adult.


Segons la informació oferida per la Xarxa i per la MACMA, el viatge es farà amb un mínim de 50 persones inscrites. Els joves aniran en un autobús que eixirà des de Benissa el mateix dissabte 2 de novembre a les cinc i mitja del mati, i passarà per Dénia a les sis. La tornada des de Barcelona es farà a les sis de la vesprada.


El preu del viatge és de 61 euros per persona, i inclou transport, assegurança, entrada a la Fira del Manga i la contractació de 2 acompanyants que es faran càrrec del grup durant tot el viatge. El termini d’inscripcions està obert ja i finalitzarà el 25 d’octubre.


Tant per a informar-se, com per a demanar més informació, cal contactar amb els centres d’informació juvenil de la Marina Alta. També es pot escriure un e-mail a dinamics@ayto-denia.es, o al telèfon 966423700. El pagament es podrà fer per transferència, o també amb targeta bancària al Centre d’Informació Juvenil de Dénia, que es troba a la ronda de les Muralles i està obert de 9 a 13, de dilluns a divendres, i de vesprada, de cinc a huit, de dilluns a dijous.

1119 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!