La Plataforma de Pego per unes pensions dignes viatjarà de matinada a la manifestació de Madrid

Un autobús amb 54 persones eixirà des de Pego a les quatre del matí per a participar en la manifestació convocada per la Coespe, Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions per a demà, dimecres 16 d’octubre, a Madrid.


L’organització ha corregut a càrrec de la Plataforma de Pego per unes pensions dignes, que ha preparat l’assistència a Madrid a consciència, segons ha explicat el cap de Comunicació, Agustí Selfa.


La convocatòria de la manifestació és a nivell estatal i hi ha ja un bon nombre de participants que han eixit a peu des de diferents ciutats d’Andalusia i del País Basc. És per això que els membres de la Plataforma de Pego esperen una participació massiva, que podria estar al voltant del milió de persones.


La manifestació eixirà a les 11 del mati de la porta de Sol, a Madrid, per a anar cap al Congrés del Diputat, a on es llegirà un manifest.


L’autobús que eixirà a la matinada des de Pego està complet fa ja uns dies. En total hi aniran 54 persones, de les quals més de 30 són pensionistes i jubilats de Pego, als quals s’han afegit altres de diferents localitats de la Marina Alta.

1135 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!