Veïns de Les Deveses acudiran esta vesprada al plenari de Dénia

Els residents i propietaris de cases a la platja de Les Deveses acudiran esta vesprada a partir de les cinc al plenari de Dénia per a mostrar el seu rebuig a què es regenere la zona amb grava. A l’acte assistiran veïns de Pego.


A la costa nord de Dénia des de fa temps que hi ha polèmica per la regeneració de les platges. Avui parlem en concret de la platja de Les Deveses que actualment no agrada a ningú, ni als detractors ni als seus defensors. Per tal de fer evident la disconformitat amb l´actuació del Ministeri de Medi Ambient a través de Costes, esta vesprada, a partir de les cinc els veïns i les veïnes amb propietats a la zona es manifestaran al plenari de Dénia. Aquest col•lectiu veïnal mostra el seu rebuig a què la platja es regenere amb grava i no amb sorra natural.

En la zona hi ha molts pegolins i pegolines que tenen habitatge a aquesta platja i de fet, una d’aquestes veïnes ha fet una crida per a què els propietaris de cases ja siga, en primera o segona línia de platja, acudisquen al plenari i demanen que la regeneració es faça amb arena de platja en comptes amb grava d’obra.
578 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!