Cambrils i Aparici candidats pel Bloc i el PSOE a les properes eleccions

Aquests cap de setmana dos dels partits que governen en coalició a l´Ajuntament de Pego, PSOE i Bloc, han realitzat l´elecció de les persones que encapçalaran la campanya política de cara als propers comicis de 2007. Anna Aparici i Joan Carles Cambrils, amb el recolzament de la majoria dels seus partits, opten a partir d´ara, a ocupar l´alcaldia del consistori.
A mesura que s´apropa la data per a les eleccions de 2007, que recordem se celebraran el 29 de maig de l´any que ve, els partits de Pego i de la resta de localitats, van avançant en clau interna per a perfilar candidats, llistes, programa, actuacions, etc. A Pego aquest cap de setmana han coincidit dos processos d´elecció de candidat a encapçalar llistes. Dissabte de vesprada es reunia l´Assemblea del Bloc Nacionalista Valencià de Pego, l´Atzúvia i les Valls. Diumenge a migdia ho feia el PSOE pegolí.

Durant l´Assemblea de dissabte del Bloc es decidiren diverses qüestions, la més important de les quals va estar l´elecció interna del candidat a alcalde. El procés, en el que van participar al voltant de 40 membres del partit, va consistir a elegir de la llista de militants a 5 persones. El resultat d´aquesta votació va donar com a vencedor clar a Joan Carles Cambrils. El secretari local del Bloc, Germà Miralles destacava la intel·ligència, l´honradesa i l´experiència de nou líder de la formació.

Joan Carles Cambrils, futur candidat a l´alcaldia del municipi pel Bloc, ja té experiència en aquests afers, perquè aquesta és la segona vegada que encapçala la llista del Bloc, a més també ha exercit de regidor en l´oposició, així que coneix les dues bandes de la balança. Cambrils, ja com a candidat oficial va explicar que a partir del mateix dissabte, s´estaven configurant sis grups de treball per a elaborar el programa electoral del Bloc de cara als comicis de 2007. Per tant, no va voler avançar els objectius del programa, tot i que si que va explicar les línies generals de treball del partit, com és l´elaboració de la llista que presentarà el Bloc.

Continuem amb l´elecció de candidats a l´alcaldia, però canviem de partit. Ens centrem ara en el PSOE, que diumenge a migdia triava també en clau interna la persona que encapçalarà la llista de la formació socialista de cara als comicis de 2007. Al voltant de 40 membres del partit van acudir a votar diumenge a la seu que el grup socialista té a Pego. Una àmplia majoria va arropar la candidatura d´Anna Aparici per a representar el poble. Segons el seu secretari local, Enrique Moll, aquest procés ve a demostrar la unitat i la fortalesa del PSOE.

Per la seua banda, la futura candidata a alcaldessa de Pego, que també repeteix en el lloc d´eixida del partit socialista, es mostrava més preparada que mai per a representar la seua formació. Aquests quasi quatre anys de treball pensa que s´han d´ampliar i es mostra segura de guanyar la partida l´any que ve.

684 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!