V Caminada per la vida a Pego

L’Associació Esperança, associació contra el càncer de Pego, organitza este dissabte, 18 d’octubre, la cinquena caminada per la vida, enguany amb ganes de crear un gran núvol de color per compartir amb tota la població les ganes de viure dels seus socis i les seues sòcies. La caminada està prevista a les 18h., des del Pla de la Font.
Dissabte, 18 d’octubre, els pegolins i les pegolines tenen una cita amb l’Associació Esperança i la seua lluita constant contra el càncer. A les 18h., des del Pla de la Font, prendrà l’eixida la V Caminada per la vida que té, com a objectiu principal, “recordar a tota la població que l’Associació Esperança està ahí i que això anima a la persona que està afectada per càncer i volem demostrar-li que continuem ahí”, explicava el president de l’Associació Esperança, associació de lluita contra el càncer de Pego, Fernando Tamarit.
El fet que la V Caminada per la vida se celebre un dia abans del dia mundial del càncer de mama és, en certa manera, una anècdota ja que l’Associació Esperança lluita per combatre totes les varietats de càncer que hi ha. Apunta Tamarit que és més bé per la temperatura que puga fer que per la coincidència.

Les expectatives de participació per a esta nova cita amb la vida venen marcades pel nombre de camisetes i dorsals encomanats per l’Associació Esperança. Tot i confessar el seu president que enguany s’han endormiscat anunciant l’esdeveniment, el cert és que s’han encomanat 300 camisetes que esperen, és distribuisquen totes. De fet, Fernando Tamarit recordava que l’any passat es va doblar la participació que l’associació s’havia marcat.

La inscripció (que inclou la samarreta i el dorsal) té un preu de cinc euros que, apuntava Tamarit, té un marge de benefici per a l’associació molt baix. No obstant, cal recordar que el que es recaptar per part de l’associació Esperança va destinat a costejar les distintes conferències que organitza durant l’any i també hi ha un apartat que va directament a investigació.

L’Associació Esperança espera aconseguir que dissabte isca “un núvol de gent que es manifeste pel poble per a recolzar a les persones malaltes de càncer”, en paraules del seu president. I justament és, un núvol, la imatge del cartell que anuncia la caminada per la vida d’este 2014. Una imatge, el núvol, que transmet “la sensació d’estar flotant, dins d’una il•lusió, tranquil•litat i pau”.

Esta vesprada de 18 a 20h., al casal de la Falla La Font, es podrà realitzar la inscripció a la V Caminada per la vida i per tant es podrà arreplegar el dorsal i la camiseta. També es podrà fer el mateix dissabte, des de les 16h., al Pla de la Font, punt d’eixa de la ‘Caminada per la vida’ de l’Associació Esperança. Animava Fernando Tamarit, president de l’Associació Esperança a participar en eixe núvol en que s’hauria de convertir enguany la V Caminada per la vida a Pego.
897 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!