ALMA Pro-Infancia dóna material escolar al CEIP Rosalia Bondia

Llibretes, quaderns, llapis, retoladors, carpetes, motxilles, gomes d’esborrar, és part del lot de material escolar que l’associació ALMA va entregar dijous al col•legi pegolí. El projecte, amb diverses modalitats, va començar fa dos anys. El desig d’ALMA és la creació d’un banc de material escolar permanent.
Dijous pel matí tres representants de l’associació pegolina ALMA Pro-Infancia acudien al col•legi Rosalia Bondia carregades de borses amb material escolar. La finalitat era lliurar este material al centre educatiu per a col•laborar a facilitar material a aquell alumnat amb un entorn familiar amb dificultats econòmiques.
L’iniciativa de donar material escolar va nàixer fa dos anys. Explicava Luxi Argüello, presidenta d’ALMA, que “desitjàvem, per les necessitats que hi ha als col•legis, recollir material escolar per a, en el futur fer un banc de material escolar […] on també col•laboren empreses i la Unió Europea”.
Llibretes, llapis, bolígrafs, motxilles i un llarg etcètera és el que conforma el material escolar donat per ALMA al CEIP Rosalia Bondia. Confessava Luxi Argüello que “en el futur confie que continuem recollint més material i donar-lo a d’altres escoles”. Així mateix destacava que “una vegada més el poble de Pego ha col•laborat amb nosaltres i s’ha unit a esta acció, especialment les ames de casa”. D’altra banda, explicava que la població que viu a Monte Pego “ha fet aportacions de 5€ en material escolar”.

La regidora d’Educació, Alicia Siscar, va estar present en esta donació i el primer que va expressar va ser agraïment per l’iniciativa i el gest d’ALMA. Recordava Siscar que l’any passat l’associació el que va fer va ser repartir txecs per valor de 60€ a través d’un concurs de dibuix i subratllava la inestimable ajuda de l’associació envers els infants més desfavorits.
Serafina Cabrera, directora del CEIP Rosalia Bondia també agraïa a ALMA i les persones donants el lliurament d’este material escolar i és que apuntava que el centre recull “una població d’alumnat que té poquets recursos” i destacava que “ahí tenim material no només per a un any, sinó per a diversos anys i és molt benvingut”.
El cert és que les donacions no solen tenir en compte els i les infants, al respecte la directora de Rosalia Bondia destacava l’esperit col•laborador del poble de Pego, tot i que apuntava que, “de vegades ens oblidem dels que tenim propet, que són veïns de carrers del poble que no ens en recordem d’ells, i està molt bé que pensem en necessitats bàsiques i l’educació, al cap i a la fi, és una necessitat molt important i poder comptar en tots els recursos necessaris fa falta, que hi haja gent que se’n recorde de nosaltres”.
1183 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!