Ciutadans de Pego diu sí a concórrer, en una coalició de partits independents, a les autonòmiques de 2015

L’Executiva del partit pegolí va recolzar la proposta del seu president de seure’s a negociar la participació dels partits independents en les properes eleccions autonòmiques. Les formacions de la Federació de Partits Independents de la província d’Alacant que vullguen concorren començaran a debatre la qüestió el proper 8 de novembre.
Dimecres per la nit es reunia l’Executiva de Ciutadans de Pego per a decidir sobre el seu futur electoral, no municipal, sinó autonòmic. La possibilitat plantejada en la darrera assemblea general de la Federació de Partits Independents d’obrir la porta a una coalició de formacions independents interessades a concórrer als comicis autonòmics, va propiciar el debat entre els membres de l’Executiva dels pegolins.

Explicava el president de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà, que “l’opinió majoritària dels components de l’Executiva […] va ser la de donar el seu vist-i-plau perquè Ciutadans de Pego estiga present en les negociacions que es facen d’ací fins a que s’arribe a l’aprovació definitiva d’una candidatura per a concórrer a les eleccions autonòmiques”.

Apuntava Ortolà que una de les qüestions que s’ha d’estudiar és la fórmula jurídica en què es concorrerà als comicis. Aclaria que la Federació de Partits Independents seria la matriu, però com no tots els partits voldran concórrer, serà una altra fórmula la que s’utilitze per a presentar la candidatura. La primera reunió per a començar a negociar tindrà lloc el 8 de novembre a La Vila.

Preguntava Ràdio Pego al president de Ciutadans de Pego si, en algun punt de la negociació, el partit pogués decidir retirar-se de la hipotètica coalició perquè no se sentira representat. Carmelo Ortolà contestava que “pensem que la majoria de partits que configuren la Federació de Partits Independents estem en la mateixa aureola ideològica […] El que no va a fer Ciutadans de Pego és participar en una campanya electoral autonòmica en la que hi hagueren postulats en contra dels nostres postulats ideològics”.


817 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!