Creama Pego canvia la seua ubicació

Des de fa aproximadament una setmana, Creama Pego és accessible i ja funciona a ple rendiment a la seua nova ubicació, a la plaça del mercat, nº13 baix. Al passadís que dóna al mercat municipal, enfront de la Policia Local i Ràdio Pego.
Creama Pego ja és accessible. Des què l’oficina està ubicada a la plaça del Mercat, 13 baix, al passadís que dóna al recinte del mercat municipal, enfront de la Policia Local i Ràdio Pego. El motiu principal d’este canvi ha estat justament la seua accessibilitat. Comentava la regidora de Creama, Pepa Sendra, que “després d’algunes inspeccions se’ns va instar al canvi i hem pogut fer-ho d’esta manera”.Apuntava Sendra que, amb el canvi totalment acabat, l’oficina de Creama Pego ja funciona a ple rendiment prestant tots els seus serveis: caixer autoservef, ajuda a les noves promocions, a comerç, a obtenció de subvencions, preparació d’entrevistes, orientar per fer currículums, acció formativa, “en definitiva, tot el que puga donar llocs de feina al poble de Pego i ajudar als que ja han emprés negoci propi”.Recordava Pepa Sendra que, com bé indiquen les inicials de Creama, Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta, l’entitat també s’hi dedica a potenciar accions comercials per a les empreses i activitats consolidades. En estos casos Creama Pego “busca totes les ajudes possibles, orienta a l’empresariat, animar-los a seguir buscant un comerç de qualitat i a l’ocupació nova”. Alhora, per a nous emprenedors, “orienten les persones que vullguen muntar algun negoci on seria la millor ubicació, agilitzen l’obtenció de llicències i totes les subvencions a l’abast”. Indicava la regidora de Creama que tot està enfocat “a fer realitat eixe somni que tenen de crear una empresa i de ser actius en estos moments de crisi que passem”.


La regidora de Creama Pego, recordava que l’oficina de Creama Pego té “les portes obertes per a tot el món” i avançava que aprofitaran la celebració de la fira de Comerç, el cap de setmana del 6 i 7 de desembre, per a fer la inauguració oficial de la nova seu de Creama Pego. Encoratjava la ciutadania pegolina a que “no dubten en passar-se per allí i preguntar a les persones encarregades de dur esta oficina endavant en què poden ajudar-les”.

736 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!