Uns 200 alumnes estudiaran en barracons mentre es construeix el nou Carolina Sala

La Conselleria ja ha remés al Consistori el pla amb la distribució de les aules prefabricades, que s’ubicaran en el Poliesportiu de la Trilladora.
Pego arrossega des de fa anys deficiències en els seus centres educatius que han portat a la conselleria a programar la reconstrucció i ampliació de pràcticament totes les seues instal•lacions. A banda de l´Institut i les obres en el Rosalía Bondia, Carolina Sala és el centre que arrossega més deficiències.

La Conselleria ja ha remés a l’Ajuntament de Pego un pla amb la distribució de les aules prefabricades que albergaran als 200 alumnes que ara reben les seues classes en el centre fins que les obres estiguen acabades. D’esta manera, els barracons s’ubicaran en uns terrenys confrontants a la piscina municipal de manera provisional fins que la reconstrucció del col•legi haja acabat. S’ubicaran al voltant de 12 aules a més d’algunes complementàries com el menjador. El recinte quedarà completament tancat per a major seguretat dels alumnes.


Ara, els treballs és centraran a condicionar la parcel•la amb les connexions de llum, aigua i clavegueram. Unes infraestructures necessàries per a la col•locació posteriorment de les aules prefabricades. el regidor d’Educació de Pego, Àngel Sendra, ha mostrat, d’una banda, la seua satisfacció perquè «les obres pareixen imminents» però, d’una altra, el seu temor a que els treballs s’allargaren i els alumnes estiguen massa temps en les aules prefabricades».

Cal recordar que en l’actual col•legi són diverses les deficiències. D’una banda, l’accessibilitat al centre. Un alumne amb mobilitat reduïda pot trobar greus dificultats per a accedir a la seua aula en el segon pis. El centre no té ascensor o passarel•la de lliure accés. A més, les instal•lacions estan molt antiquades.
427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!