Manifestació a Parcent contra l’urbanisme

La protesta organitzada per Veïns de Parcent contarà amb el suport de diferents associacions conservacionistes de la comarca.

Veïns de Parcent espera congregar molta gent a la manifestació que es farà demà per la vesprada al poble de Parcent contra l’aprovació de tres projectes urbanístics que suposaran prop de 1.800 cases més. A l’acte, a banda dels residents a Parcent, també està previst que acudixquen diferents col•lectius conservacionistes de la comarca. A més a més, tant les direccions comarcals del Bloc com d’Esquerra Unida amb mostrat el seu recolzament a la manifestació.

l’executiva comarcal del Bloc de la Marina Alta va informar ahir que recolzen la protesta perquè «estem en contra de l’urbanisme depredador i salvatge que està practicant el PP en les comarques valencianes». No obstant, el secretari dels nacionalistes, Salvador Sendra, va lamentar que la manifestació coincideix amb el congrés comarcal pel que molts militants i càrrecs del Bloc no podran assistir a Parcent. «Però donem tot el nostre suport tant als membres de Coalició Democràtica-Bloc com a tots els ciutadans. Per altra banda, el diputat d’Esquerra Unida, Alfred Botella també ha confirmat la seua presència.

457 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!