Una agenda cultural plena per aquest cap de setmana: cançó, cine, mercat, xerrades, etc.

L’agenda d’aquest cap de setmana va més que farcida. La veritat és que no cal que ens desplacem a cap altra localitat si no volem, perquè a Pego aquest cap de setmana tenim de tot.

En primer lloc aquesta vesprada a les 4 de la vesprada i a la casa de la cultura dins la campanya de sensibilització “Ser dona al sud” tindrà lloc una xerrada al voltant de l´Equador amb el testimoni de dos dones d´eixe país que ens aproparan la realitat de la dona a l´Equador.

El dissabte a les 12 del migdia s’inaugura el mercat medieval, a partir d´eixe moment el mercat romandrà obert durant tota la jornada de dissabte i diumenge. Hi haurà atraccions infantils durant tot el dia per als més menuts a preus populars.

El mateix dissabte però per a les 11 de la nit actuarà la coplista Maria Vidal al Teatre Municipal de Pego. Aquest concert serà retransmès en directe per Ràdio Pego.

I per als més joves a partir de les 10 i fins a la 1 de la matinada, es mantindrà oberta una discomòbil on es vendrà beguda sense alcohol.

El diumenge a les 7 de la vesprada al teatre municipal es projectarà “En sus zapatos” una pel•lícula protagonitzada per Cameron Díaz i Shirley Maclein. Totes aquestes activitats estan emmarcades dins de la setmana de la dona i estan organitzades per la regidoria de la dona.

Aquesta vesprada a les 7 tindrà lloc la presentació del llibre “Contes de pansero” de Josep Castelló al casal cultural. L´acte de presentació està a càrrec de Tomàs Llopis, a més es comptarà amb la presència de l´autor.

I també al Casal Cultural de Pego però aquesta vegada dissabte a les a les 11.30 de la nit actuarà Prisoner of war i Inòpia.

El dissabte a les 8 de la vesprada la fallera major de pego proclamarà oberta la temporada de falles amb la crida des del balcó de l´ajuntament de Pego. Per la nit tindrà lloc el sopar de germanor que organitza la Junta Local Fallera. Serà a partir de les 10 de la nit al saló Fillol´s.

Diumenge per a tot aquella persona que tinga ganes de conèixer els voltants de Pego, que tinga ganes d´exercitar les cames i de passar un dia a l´aire lliure té l´oportunitat amb la primera eixida de senderisme popular que recupera la travessia de Bodoix. La caminada dura al voltant de 4 hores. Cal dur aigua i esmorzar. L’eixida es farà des de la plaça de l´Ajuntament a les 8,30 del matí.


424 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!