Esports: El Pego CF juga en Puzol i el Pego B en casa contra el Pedreguer

També el juvenil es desplaça fora, a Villena. Així mateix els sèniors del bàsquet i el futbet femení juguen fora de casa. Però al Pavelló Ausiàs March podreu gaudir del junior femení.

El Pego de tercera es desplaça aquests cap de setmana a Puçol.
Serà el diumenge a les 12 hores al camp municipal de “Jose Claramunt”. El partit estarà xiulat per Almendros Zafra, ajudat a les bandes per Martínez Segovia i Gil Coscolla.
Per a aquesta jornada Juan Carlos Eres no podrà comptar amb Borja i Lucas per acumulació de targetes.

Per la seua banda, el filial juga a casa contra el Pedreguer. Això serà demà dissabte a les 5 de la vesprada al Camp Cervantes.
L’entrenador del filial, Ximo Piera no podrà comptar ni amb Miquel ni amb Bolufer per acumulació de targetes.

El juvenil té aquest cap de setmana una difícil papereta que esperem que la resolguem al seu favor. I és que diumenge els de Pego s’enfronten al Villena en el seu camp. El partit es jugarà, com ja hem dit, diumenge a les 11 del mati a Villena, un desplaçament llarg i matiner que el xicots de Melendes solen acusar una vegada comença el partit.
Per tant, diumenge a les 11 al municipal de Villena, Villena CF “B” – Pego CFBÀSQUET
Les xiques del sènior se’n van a Benifairò de la Valldigna aquest cap de setmana

Els xics tenen el desplaçament un poc més lluny, ja que juguen al Genovés.

L’únic partit de bàsquet d’aquest cap de setmana a Pego el juguen les xiques del junior, contra un equip potent com és el CB Alginet-l’Alcudia.
Sera el dissabte a les 19’30 al pavelló Ausias March.


FUTBET FEMENÌ

Després del partit ajornat la setmana passada front al líder Xirivella, les xiques del Inmovidal Ediden tornen a l’activitat. El partit setmanal serà aquesta nit a les 9 en la Xara contra la Jarina.

495 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!