Una reunió organitzada per Atzaïla obri el camí cap a l’alternativa immediata al teatre municipal

Ahir dijous va tindre lloc una reunió convocada per l’Associació Cultural amb diferents entitats culturals i festeres per tal de parlar sobre la necessitat de que Pego tinga, al més aviat possible, un espai públic on desenvolupar les activitats culturals. Una trobada que per al president d’Atzaïla, Doménech Pons, va ser «molt fructífera» perquè es va fer alguna proposta interessant als membres de l’equip de govern que hi assistiren per trobar una alternativa ràpida i temporal a les instal·lacions del teatre municipal, tancades des de l’octubre passat.

Pel que ha indicat Pons, l’Agrupació Musical de Pego va oferir la seua sala de concerts per albergar actuacions teatrals, presentacions falleres, balls, etc., de les diferents entitats culturals i festeres. Una proposta que s’hauria de materialitzar, com es va assenyalar ahir, a través d’un conveni entre l’Agrupació Musical i l’Ajuntament de Pego, el qual facilitaria que aquests col·lectius del poble que disposaven del teatre gratuïtament no hagen de pagar pel lloguer de la sala.

MOCIÓ PER A ENCETAR EL PROCÉS D’UN NOU TEATRE

D’altra banda, els regidors assistents a la reunió van anunciar que el primer pas per a la creació d’un nou teatre municipal a Pego es donarà en el plenari de dijous pròxim, sessió ordinària del mes de juny. Ens ha contat tots els detalls Doménech Pons, ho escoltem:
487 Visites
Hola!!