Populars Pego reitera que es pot destinar diners del Plan+Cerca a rehabilitar l’escorxador

El PP de Pego ha contestat el comunicat de Compromís amb un altre comunicat en què reitera la necessitat de rehabilitar l’antic escorxador per donar cabuda a la Policia Local i a Acció Urgent, i afirma que aquesta actuació es podrà dur a terme amb la subvenció que ha de rebre Pego a través del Plan+Cerca 2024.

Reproduïm el comunicat emés ahir dijous a continuació:

“‘Fum de botja’ és, efectivament, una expressió molt de la terra que és sinònim de falsa esperança, invenció, fantasia… però no té cap sentit aplicar aquesta expressió com pretén Compromís, a un fet cert, a una realitat que, tossuda i paradoxalment, ve a beneficiar Pego de mans d’un dels projectes més municipalistes de la història de la província d’Alacant (i possiblement d’Espanya) com és el nou “Plan+Cerca”, que aquest 2024 ha dissenyat i aprovat el govern provincial del PP que presideix Toni Pérez i gràcies al qual Pego rebrà una subvenció de la Diputació d’Alacant de 231.455 euros. I sí, el Partit Popular de Pego treballarà perquè es dediquen estos recursos a la rehabilitació de l’edifici de l’antic Escorxador (“Matadero”), destinant el seu ús a la nova Comissaria de la Policia Local de Pego i a la nova base per al servei d’Acció Urgent. Això és el que hem proposat, és possible i és el que, amb les bases a la mà quan es publiquen al BOP, tornarem a reivindicar.

Si com diu Compromís en el comunicat, en el qual la desqualificació i l’insult cap a l’adversari polític sembla el seu únic argument, no posem en dubte “la necessitat urgent de disposar d’espais adequats perquè, tant la Policia Local com Acció Urgent, puguen treballar en condicions dignes i donar el millor servei”, el que no serà procedent en cap cas és obviar aquesta proposta amb unes excuses que cauran pel seu propi pes quan es lligen les bases.

Els Populars de Pego ho tenim clar: aquests diners poden i han de servir per a això, ja que una qüestió és la justificació amb serveis d’entre els establerts i les factures de 2023 (despeses ja realitzades) i una d´altra ben diferent a que destinem este “Plan+Cerca” de 231.455 euros, per cert, quasi 120.000 euros més del que el Botànic, el PSOE de Ximo Puig i Compromís, van invertir a Pego amb el seu tant defensat Fons de Cooperació l’any passat. Que no es creme el putxero…”.
168 Visites
Hola!!