Una presentació de candidatura i dos inauguracions de seu a Pego

Hui divendres, a les 20h., es presenta la candidatura del PSOE a la Casa del Poble. A la mateixa hora, al carrer Mestre Esteve nº9, s’inaugura la seu de Ciudadanos. Diumenge, a les 12.30h., és el torn de Volem Pego que també inaugura seu a la Plaça de la Constitució.

Des de dimecres, quan eixien publicades les candidatures a les eleccions municipals de maig de 2015 al Butlletí Oficial de la província d’Alacant, diversos són els actes que s’han programat per a anar donant a conèixer les diferents llistes. Recordem que a Pego enguany són 7 els partits que hi concorren a les eleccions municipals, el tercer poble amb més candidatures.

Així les coses, este divendres hi ha programats dos actes polítics que, a més de coincidir en el dia de convocatòria, també coincidixen en l’hora. A les 20h., a la Casa del poble es presenta la candidatura del PSOE encapçalada pel seu secretari local, Enrique Moll Briones.
A la mateixa hora, una de les noves forces polítiques al municipi de Pego, Ciudadanos inaugura seu, al carrer Mestre Esteve, nº9 i, en certa manera també serà la primera vegada en què, la seua candidata, Noelia Rodríguez Frau es dirigisca al poble de Pego.
I diumenge, a les 12.30h., l’agrupació d’electors Volem Pego inaugurarà la seua seu, situada a la plaça de la constitució. Aprofitarà l’acte per a celebrar que han aconseguit presentar-se als comicis municipals amb la recollida de les 500 signatures obligatòries per poder concórrer.
1315 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!